2/28/2016

Saturday morning, Bratislava


On Saturday morning I was going for a walk with little M, taking my camera with me, as usual. Because you never know. Even on a Saturday morning in Ružinov. On the way I stopped by a local coffee place. About the same time, a few streets away, Zuzka was getting ready to go pick up her Saturday breakfast. From a local coffee place. That's where we met.
Love the almost all black ensamble on a Saturday morning and the certain French flair. Maybe it's the fringe, the feeling of natural beauty or the effort to get dressed on a Saturday morning? Je ne sais quoi.

V jednu sobotu ráno som vyrazila na prechádzku s malou M, foťák so sebou, už tradične. Lebo nikdy neviete, ani v sobotu ráno v Ružinove. Po ceste som sa stavila v miestnej kaviarni. Paralelne v ten čas, o pár ulíc ďalej, vyrazila Zuzka pre raňajky. Do miestnej kaviarne. Tam sme sa stretli.
Takmer celočierny outfit v sobotu ráno ma baví. Ako aj pocit francúzkosti, ktorý zo Zuzky ide. Možno to je ofinou, pocitom krásnej prirodzenosti alebo proste chuťou sa v sobotu ráno obliecť a vyraziť na raňajky? Je ne sais quoi.



No comments:

Post a Comment