4/14/2016

Cina in Nehera, Bratislava


You might have known Cina from her label Drevená Helena. Or as one of the women from the 1 shirt, 13 women series, part 1 (check it out, I love her white shirt). I have met her for the first time over 5 years ago randomly on the street, and through the years it was quite clear that she has a very clear and natural sense of style.
Guess what, right now she is working as a part of the creative team in Nehera, the Slovak fashion brand making waves in the big world of fashion. Here she is wearing Nehera shirt (sort of a working uniform for the creatives working there) and a heavy knit cardigan also by Nehera. Cina is part of the team developing knitwear and we spoke about local production (the Nehera knitwear is being produced locally in Šahy or Italy, depending on the style) and the brand's participation at the last Paris Fashion Week. Don't know about you, but Cina in Nehera makes total sense to me.

Cinu ste možno poznali ako tvorkyňu značky Drevená Helena. Alebo ako jednu zo žien z prvej série fotiek 1 košeľa, 13 žien (checknite si to, jej verzia košele je krásna). Úplne prvý raz som ju stretla pred vyše 5 rokmi náhodne na ulici, a počas tých 5 rokov, ktoré ubehli, bolo jasné, že má veľmi prirodzený, jasný zmysel pre štýl.
Momentálne pracuje Cina ako súčasť kreatívneho tímu Nehera, slovenskej značky, ktorá víri vody svetovej módnej scény. Tu má na sebe košeľu Nehera (pracovnú unifomu tímu) a hrubý, pletený sveter tej istej značky. Cina robí práve v tíme venujúcom sa pleteninám a pri tejto príležitosti sme sa rozprávali o lokálnej výrobe (pleteniny Nehera sa produkujú lokálne v Šahách alebo v Taliansku, podľa hrúbky) a o účasti značky na parížskom Fashion Weeku. Neviem ako vám, ale mne Cina v Nehere dáva úplne zmysel.

5 comments:

  1. Toto dievča je obrovský talent. Obdivujem jej prácu a držím palce.

    ReplyDelete
  2. na nej je uplne zazracne, ze ked si clovek pozera tie uplne prve fotky z pred skoro 6 rokov, tak ma pocit, ze si ju stretla tutoka pred tyzdnom v meste...tych 6 rokov vobec necitit na tom, ako je ten outfit vyskladany...

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne, nieco podobne som sa snazila napisat, heh :-)

      Delete