10/24/2016

Lady Milada, Bratislava


Just recently I posted pictures from Ljubljana, of Frančiška in a wonderful yellow jacket. Now I think that bright yellow is probably something you have to grow into to appreciate it (so there is hope for our relationship!). This cheerful lady Milada, is 84 years old, and her clothes 40. She sew them herself. And still wears them (just had to take them in a bit, as she lost weight). The original slow fashion.

Len nedávno som dávala fotky z Ljubljany, na ktorých bola pani Frančiška v krásnom žltom saku. Zrazu sa mi zád, že žiarovo žltá je farba, do ktorej musíte dozrieť, aby ste ocenili jej krásu a silu (takže stále ešte je nádej pre náš vzťah, ha!). Táto veselá dáma Milada má 84 rokov, jej oblečenie 40. Šila si ho sama. Stále ho nosí (len ho postupne musí zužovať, keď schudne). Toto je originál slow fashion.


3 comments:

  1. Krásna dáma, s krásnou postavou.....krehko dojemná....

    ReplyDelete
  2. to s tym dorastenim na zltu je asi velka pravda...zrazu som po minulom roku zistila, ze mam velmi oblubenu ultrazltu kabelku a tenisky s ciernym zakladom a zltou podrazkou...v malych davkach sa da :)

    ReplyDelete