9/13/2010

Tonbogirl on blog.sme.sk


Just a quick note: the lovely Jane, a student of journalism, did an interview with me for her blog at the blog space of one of the most read daily's in Slovakia. To see it click here. Warning: words only available in Slovak :-) Thanks, Jane!

Milá Džejn, študentka posledného ročníka žurnalistiky, mi poskytla priestor na rozhovor na svojom blogu v rámci blogoviska denníka Sme. Článok a Jankin blog nájdete tu. Ďakujem, Janka, za splnenie jednej blogerskej méty (kedysi, na začiatku, som mala taký šialený nápad, že blog rozbehnem práve na tomto blogovisku, hehe). Ak sa vám článok páči, neváhajte mu zvýšiť karmu, ak k nemu máte akýkoľvek koment, sem s ním! :-) Tí na sme.sk sa tiež nehanbili :-)

8 comments:

  1. čítal som článok a je to skvelééé:) super rozhovor! opäť snímam klobúk - hlavne pred tvojím blogom a tvojím prínosom :)

    ReplyDelete
  2. Lucas, dalsi post je venovany aj Tebe :-) jedine, ze by si teda ten novy trend nemusel.... :-)))

    ReplyDelete
  3. Pekny clanok a zistila som medzi nami podobnost - tiez som chcela studovat na SUP-ke a nakoniec som skoncila na gymnaziu a marketingovej komunikacii a mam inicialy MM :)), btw. nepotrebujete copywritera?

    ReplyDelete
  4. mm, teda to je mmile :-) copy ale momentalne nepotrebujemme, skor menezment nas trapi veru. mmozno nabuduce :-)

    ReplyDelete
  5. Prečítala som si celý článok a bavil ma až do konca. Super. Vidno, že čo to máš už zbehané a máš prehľad. Tiež by som chcela študovať niečo podobné, no uvidíme, či mi niečo neskríží plány:)..Zatiaľ ešte deriem lavice an gympli :D

    ReplyDelete
  6. Simon, dakujem a drzim palce! :-)

    ReplyDelete
  7. K+ :)
    Super rozhovor, aj ja take budem robit ked sa prepracujem do 4. rocnika :D Ale so zaujimavymi ludmi vznikaju zaujimave rozhovory takmer same. :)

    ReplyDelete
  8. Tantric Masѕаgе for fibroids disсourse is сonstantlу
    all cuѕtom-made blue mаssаge on heг shouldeгѕ, heг neck and and so gо mastered tο her
    breaѕts.

    Also visit my site - sensual Massage London
    My web site: erotic massage

    ReplyDelete