11/08/2010

Alber Elbaz in da house

 
 
 

Okay, if there's somebody who doesn't know about the launch of the Lanvin collection for H&M, count yourself lucky :-))) Just kidding, of course, but fact is, that the people over at H&M are doing a pretty good marketing and communication job with the bloggers, so hats down to that!
Obviously and kind of strangely :-), I was invited to the Prague H&M showroom too, and counted myself lucky, because of course I wanted to see and touch the long advertised and awaited collection (well, Hello!), plus I got to know or at least say Hi! to some of the Czech and Slovak bloggers (and some, I just unluckily missed...)
I have to confess, that the presence of so many bloggers with cameras got me all feeling strange about taking pictures, especially of stylish people (which I normally love) so here are just a few mood ones :-) More elaborated reports from Slovak bloggers are provided here by Le Plee, Becca and Foly.
Good news: as Katarina from the showroom has said, she will be in charge of the Slovak bloggers, so I hope more of them will get invitations :-)
Oh, and my special thanks here to Daria for having a fun time :-)

Takže, ak niekto z vás ešte nevie o uvedení kolekcie Lanvin pre H&M, považujte sa za šťastne nepoškvrnenú menšinu :-) Robím si srandu samozrejme, pretože faktom je, že marketing a komunikácia H&M šlape na plné obrátky a z môjho deformovaného profesionálneho hľadiska to robia skvele, čo sa týka spolupráce s blogermi.
Viditeľne a zvláštnym spôsobom som bola tiež pozvaná do H&M showroomu v Prahe na prezentáciu Lanvin kolekcie a považovala som sa za šťastnú, pretože dlho teasovanú a očakávanú kolekciu som vidieť chcela (haló, jasné, že hej), navyše som mala príležitosť naživo pozdraviť aspoň niektorých slovenských a českých blogerov/blogerky, aj keď niektorých som zase nešťastne prepásla...
Priznávam, že počet blogerov s foťákmi ma odradil od fotenia, najmä tých štýlových ľudí (čo za normálnych okolností robím rada), takže odo mňa len pár náladových :-) Podrobnejšie reporty nájdete u slovenských blogeriek Le Plee, Becca a Foly.
Dobrá správa: milá Katarína zo showroomu povedala, že bude mať viac času a priestoru na slovenských blogerov, takže verím, že viacero z nich dostane v budúcnosti pozvánky :-)
A ešte špeciálne poďakovanie tuto Darii za milú spoločnosť počas dňa :-)

17 comments:

  1. tá fotka s tými vínami sa mi mimoriadne páči

    ReplyDelete
  2. :-) aj mne. bar mali na urovni :-)

    ReplyDelete
  3. znova fotky s atmosférou :) klobúk dolu.

    ReplyDelete
  4. Este nic a ja mam uz taky pocit, ze je toho Lanvinu pre H&M nejako vela. A to este nie je ani v predaji!:) Velmi ocenujem, ze si dala fotky len z atmosfery Marika. A ako inak, nadherne!!!!
    xxx
    http://barboradudinska.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. krásný fotky...ačkoliv zrovna od tebe jsem se těšila na fotky lidí :) (bych totiž fakt ráda měla fotku od tebe :) )

    ReplyDelete
  6. Tak Tvé fotky se mi líbí opravdu nejvíce ze všech!

    ReplyDelete
  7. lustrova kralovacia prva je akoze aj na velkoplosny rozmer do spalne!! :-)krasa.

    ReplyDelete
  8. Veľmi pekné fotky, aj keď blogov o HM for Lanvin je už akurát tak dosť.
    Najviac ma pobavil ten údajný 15 minútový limit na nákup. Asi sa obávajú, že ak by človek rozmýšľal dlhšie, či by si tú istú ved kúpil za tú cenu, aj keby nemala visačku Lanvin, zmenil by názor:))

    ReplyDelete
  9. jej, dakujem za mile komenty, aj ked myslim, ze vydarenych fotiek zo showroomu som videla skoro na vsetkych blogoch :-)
    alice mila: tak to si ma naozaj potesila :-) myslim, ze to mozeme pri nejakej prileztosti hravo napravit, uz sa tesim :-)
    Tatiana: :-))))))))))

    ReplyDelete
  10. Niečo inšie, než je všade (:!
    Perfektné fotky.

    ReplyDelete
  11. ha, tak už vím, kdo má nejhezčí fotky ze showroomu! krása :)

    ReplyDelete
  12. Překrásné fotky.Tohle jsou doopravdy fotky s atmosférou a ten náhdelník je skvělí.Viděla jsem ho jen pověšený,ale takle na krku je jěště krásnější.:)

    ReplyDelete
  13. nevadi, ze si fotila menej, tieto fotky su dokonale! hlavne ta posledna je uplne ze wow :)
    a dakujem za pochvalu clanku, velmi ma to potesilo :)

    ReplyDelete
  14. Fotky ktoré potešia očko a pohladia dušičku- na nezaplatenie:)
    **http://lotteparadiso.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. 3.fotka j eužasná,strasn ese mi líbí ten rozostřený lustr v pozadí:))
    a ten náhrdelník je skvostný:)

    ReplyDelete
  16. dakujem, dakujem, dakujem, ste laskavi :-)

    ReplyDelete