11/12/2010

In her style: Romi Klimekova, Autumn 2010/part 2

 


2. Romi, the lawyer
That's right, I would have never guessed it either, but Romi's regular job is at a law firm. She's a really smiley person, but thinking about it, I can just totally see her getting all serious and focused on business :-) Romi put this outfit together as her usual work day outfit. Yup, screaming red boots, walking through corridors of courts and offices, raising eyebrows I am sure :-) But hello, serious business doesn't have to mean boring...
What also fascinates me is that Romi had this drive for independence since ever (meaning 14 years old), so her jobs included highlight such as: washing car windows at a gas station, cleaning houses (I've tried it with hotels and it's not fun...), sales person at a boutique, playing in tv ads, styling for magazines and music videos, serving as a director's assistant and so on. More about her creative side tomorrow, same place, same time :-)

Style essentials: H&M T-shirt, Marni trousers, boyfriend blazer by Janka Gavalcova, Louboutin boots, Louis Vuitton scarf, Burberry watch, random necklace.

2. Právnička Romi
Je to tak, bola som rovnako prekvapená, ale Romi je vyštudovaná právnička, pracujúca v právnickej firme. Pôsobí ako veľmi milá a usmievavá osôbka, ale keď sa nad tým lepšie zamyslím, úplne si ju viem predstaviť ako vážnu, odhodlanú právničku, s ktorou by som sa pohádať nechcela :-) 
Tento outfit dala Romi dokopy ako typický pre jej každodennú prácu. Presne tak, maximálne červené topánky, ktoré si sebavedomo klopkajú po chodbách a kanceláriách súdnych budov :-) Lebo však kto povedal, že keď ste v práve, musíte byť aj nudní... 
Tiež ma fascinuje, že Romi má v sebe už od nepamäti (asi tak od 14. rokov presnejšie) silnú túžbu po samostatnosti, takže zoznam jej pracovných skúseností zahŕňa perly ako: umývanie okien áut na benzínke, upratovanie rodinných domov (toto som skúšala v hoteli v US, žiadna sranda...), predavačka v butiku, herečka v tv reklamách, stylistka pre časopisy a hudobné videá a tiež asistentka režiséra. O jej kreatívnej duši viac už zajtra - a tu. 

Style essentials: tričko H&M, nohavice Marni, boyfriend-štýl sako Janka Gavalcova, topánky Louboutin, šál Louis Vuitton, hodinky Burberry, random náhrdelník.

6 comments:

  1. krasna zena, unique styl!! modry detail sperku a cervene topanky(!!!!!) su dokonale....

    ReplyDelete
  2. Romi, vlasky su unikatne! a cervene boticky, perfektne sako a krasne sperky... fakt elegantna jesen

    ReplyDelete
  3. Ja som vedela, ze to su louboutinky ♥
    Uplne krasne je a zeriem jej vlasy :)

    ReplyDelete
  4. Tá romantická vlnka vo vlasoch a červené botičky sú úplne najviac!

    ReplyDelete