11/14/2010

Preview: Michal Bým collection shooting moments

 
 

Remember this guy and this girl? I met them both independently during the Prague Fashion Weekend. They didn't know each other, but got in touch through my blog (ooooh yes, I am so proud of that, ha and even more happy :-). Then we all met here. And talked about Michal being passionate about fashion design, working on his first collection and wanting to study fashion at the Central Saint Martins College of Art and Design in London. And about Olga's passion for styling and fashion. So one Saturday in Prague a group of passionate people gathered in an old flat to shoot Michal's collection that was supposed to be presented in London. And I was there just snapping away. And that is only the beginning of the story. More pics and info about the shooting coming tomorrow... :-)

Pamätáte si tohto chlapíka a túto krásku? Oboch som stretla nezávisle od seba na Prague Fashion Weekende. Vtedy sa ešte nepoznali, skontaktovali sa až cez môj blog (sorry, ale som na to vááážne hrdá a hlavne sa z toho teším, žejo :-). A potom sme sa všetci stretli tu. A bavili sa o Michalovej vášni pre módu, o jeho prvej kolekcii oblečenia a túžbe študovať na Central Saint Martins College of Art and Design v Londýne. A o Olginej vášni pre styling a módu. A tak sa jednu pražskú sobotu a v jednom pražskom byte zišla skupinka ľudí s vášňou pre krásno a s cieľom nafotiť Michalovú kolekciu, aby mohla byť odprezentovaná v Londýne. A ja som bola pri tom a len som si tak cvakala. A to je začiatok príbehu. Viac fotiek a info o fotení zajtra... :-)

11 comments:

  1. jééj, to je super!! ten chlapík aj s kráskou vyzerajú vážne štýlovo-zaujímavo :)) teším sa na pokračovanie príbehu... inak super fotky! majú atmošku :)

    ReplyDelete
  2. nemůžu se dočkat dalšího příspěvku!!! já ty lidi žeru :) a tebe taky :)

    ReplyDelete
  3. nádherné šaty a fotky...celá ta atmosféra!

    ReplyDelete
  4. ty fotky maji fakt krasnou atmosferu...

    ReplyDelete
  5. no asi najviac je, ze cez tvoj blog ;o).... marika tusim uz pises historiu mody

    ReplyDelete
  6. Naozaj pekný príbeh 21. storočia (:!

    ReplyDelete
  7. wow!

    Tie fotky suuuu...hmm...suuu...no neviem to slovami ani opisat!

    ...a teraz som uz len nedockava!!!

    ReplyDelete
  8. krásný fotky, nejvíc se mi líbí ta předposlední:)
    odkryla jsi pro mě zase jiný momenty, kterých jsem si při focení nevšimnul a za to jsem rád:)

    ReplyDelete