2/04/2011

Prêt-à-click


My dears, here's the deal. There are sooo many amazing things, ideas, links, people, project, experiences I want to share with you and sooo.... little blog space. So I decided to put them nicely together (more-less regularly) in one post: Prêt-à-click. Ready?

Drahí moji, takto sa, prosím, veci majú: je toľko úžasných vecí, nápadov, linkov, ľudí, projektov a zážitkov na tomto svete, o ktoré by som sa s vami rada podelila....a tak málo priestoru. Preto som sa rozhodla viac-menej pravidelne zhrnúť vám ich do jedného postu zvaného: Prêt-à-click. Pripravení?

1. The second issue of the áno! online magazine is out. With my second cover in a row... I feel sooo.... okay, I think it is actually because of the amazing Katarína on the cover. The picture comes from this series we took together. Check out her blog and paintings here. Love her!
Druhé číslo online magazínu áno! je na svete. Spolu s ním aj moja druhá titulka... Pffff.... Oukej, myslím si, že to kvôli Katke Sido na obláke. Tá fotka pochádza z tejto série, aha. Jej blog a maľby nájdete tu. Úžasná je!

2.  The brand Puojd came out with a great idea. A unique, creative, design Valentine's gift. If you're not a Valentine's Day fan, just come up with another reason to take part :-)
Značka Puojd má skvelý nápad. Na unikátny, tvorivý, dizajnový valentínsky darček (toto je super, aj keď Valentína nemusíte). Ako sa u nás hovorí, príležitosť sa predsa nájde :-) 

3. I love, love the pictures of Max Ogorov.  Also taken on film. No, the Marika you'll see there, is not me. But if he would want to photograph me...hmmmmm, let me think.... Hell yes!
Veľmi, veľmi sa mi páči poetika fotiek Maxa Ogorova. Tiež fotené na film. Nie, tá Marika ktorú tam uvidíte, nie som ja. Ale kebyže ma chce odfotiť, nebudem sa brániť rukami-nohami-zubami-nechtami.

Have a great weekend! I'll spend it in Brno shooting for Avion. Wish me good luck and good light! :-)
Krásny víkend prajem! Ja ho strávim v Brne fotením pre Avion. Držte mi palce a svetlo! :-)

12 comments:

  1. nabity post! ach ty jsi proste tak skvela!

    ReplyDelete
  2. max: :-D dobre som to na teba vymyslela, co? :-)))

    zuzi, lucy: dakujem, praveze ani neviem ci niekto posty aj cita :-)))

    ReplyDelete
  3. neboj cita, cita ;)

    j.

    ReplyDelete
  4. Skvelé, skvelé, skvelé....

    ReplyDelete
  5. Zaujímavé :)

    ReplyDelete
  6. ahojky ahojky, chcela som len vypytat od Teba povolenie uverejnit link smerujuci na Tvoj blog sem: http://mykreativci.blogspot.com/ - v sekcii ,,slovenske fashion blogy". My Kreativci je neziskovy blog venovany kreativnym ludom z oblasti fashion, handmade, visual art. ak by bol problem s uverejnenim linku, prosim kontaktuj ma cez moj kontakty formular umiestneny na blogu (cez sekciu kontakt) Dakujem:)
    Paci sa mi Tvoj blog a preto by som bola poctena, ak by mohol ostat v mojom liste venovany fashion.

    xoxo

    www.lemdem.blogspot.com
    www.mykreativci.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. teeeda, superska je :-) titulka i katka. tak uspesny svetlovikend v brne, mila tonbo! :-)

    ReplyDelete
  8. Ano pre ano...obalka je TOP!

    ReplyDelete