3/22/2011

Neo-neon, Paris Fashion Week



Meet Yanique, a fashion blogger and photographer from Jamaica, as seen at the Jardin de Tuileries. Neons are back in a big way and while I am clueless on what to do with them (okay, I got one Moschino scarf from a thrift store, all neon coloured, but that's about it. Yeah, I can wear tied on my bag :-), I love how she incorporates the screaming lemon neon into her classy outfit. You can check out her blog here.

Yanique je fashion blogerka a fotografka pôvodom z Jamajky, ktorú som stretla v Jardin de Tuileries. Neónové farby zažívajú comeback, a kým ja si s nimi neviem moc čo počať (oukej, mám jedinú meganeónovú šatku Moschino zo sekáča, a tú si tak napríklad môžem uviazať na tašku :-), páči sa mi ako Yanique tú žiarivú citrónovú zapracovala do veľmi klasického outfitu. Jej blog nájdete tu.

4 comments:

  1. fakt z Jamajky? tipla bych ji na echt Afriku - Nigerie nebo tak, tam jsou tak moc černí a tak moc nehezcí (bez jakékoliv zaujatosti!) neonová jí sluší, líbí se mi kontrast s pletí. bělošce by asi tolik nesekla..
    nevím, já tomu nerozumím, no..=D

    ReplyDelete
  2. Vypadá nádherně! Strašně jí to sluší:)

    ReplyDelete
  3. fíha tá je aká dobrááá !

    lesimple.sk

    ReplyDelete