3/03/2011

Off to Paris!

See you back on Monday :-)

Note: So I am actually going on a short weekend trip with my guy to Paris, we bought the ticket weeks and weeks ago and at that time had no idea the Fashion Week will be vacationing there as well - same time, same place (seriously! My guy doesn't believe me that I didn't plan this. He also doesn't believe me that I have nothing to wear suitable for this weekend.)
Now, as soon as I found out, my adrenalin just shot through the roof. Okay, breathe, no big deal, tons of wonderfully interesting and fashionable people hurrying by, with no time to stop and pose, tons of photographers who will just step on your foot and get better shots and oh well, already know all the fashion editors anyway, no big deal. Okay, so I thought, I am actually going to enjoy Paris with my guy, sit around cafes, drink wine and eat fresh croissants, hold hand and stroll by the Seine, and maybe, MAYBE take a little polite glimpse at the shows, right?
Well, today I found Garance's post and my adrenalin is back on. Au revoir!

Vidíme sa v pondelok :-)

Pozn.: za pár hodín vyrážame s chlapom na predĺžený víkend do Paríža, letenky sme kúpili pradávno a vtedy som naozaj netušila, že tento víkend bude na návšteve Paríža aj Fashion Week - naozaj! (Chlap mi vôbec neverí, že to je náhoda. A neverí mi ani, že tento víkend si NAOZAJ nemám čo obliecť.)
V momente mi začal stúpať adrenalín. Tak si hovorím, pohoda, nerieš, nič sa nedeje, iba hordy úžasných, štýlových ľudí sa budú hnať od prehliadky k prehliadke, bez chvíľky na pózovanie pred objektívom, a ak aj náhodou zastanú, ušľape ťa iná horda fotografov s ostrými lakťami a ešte ostrejšími objektívmi, ktorí sa ale už aj tak poznajú so všetkými dôležitými ľuďmi z branže, pohoda. V záujme mentálneho zdravia (môjho aj jeho) sme si povedali, že tak si teda ideme užiť Paríž, malé kaviarničky na chodníkoch, cafe au lait a čerstvé croissainty, pohár dobre drahého vína, budeme sa držať za ruky a prechádzať sa pri Sejne. A možno, MOŽNO sa len ja tak jedným očkom mrknem čo sa deje okolo tých prehliadok. Jednoduché, nie? 
Dnes som však našla veľmi aktuálny článok u Garance a adrenalín sa znova ozýva. Au revoir!

19 comments:

  1. Juuuu, to je nahodicka! Moc si to uzijte! :)

    ReplyDelete
  2. mmm, užij si to a pořádně se nacpi croissanty=)

    ReplyDelete
  3. želám najštýlovejší víkend!

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  4. Tak to je super, jen si to užijte, papejte a popíjejte jen samý dobroty a kochejte se Fashion week-em :) ..těšíme se na zážitky a dojmy ;)

    ReplyDelete
  5. páni! tak to přeji skvělou zábavu...! :)

    ReplyDelete
  6. oh, Paris! Amusez-vous bien! :)

    ReplyDelete
  7. maj sa tam krásne!
    ten garancin članok pobavil :D

    ReplyDelete
  8. wow, tak už sa teším na články (fotky!!)

    ReplyDelete
  9. a mozno tam niekde pod mostom stretnes aj Galliana :)

    ReplyDelete
  10. Drzim palce nech to tvoje ocko vydrzi :-)
    Uzi si to...aaaaaaaaaaach...

    ReplyDelete
  11. to se ale někdo má:) prachsprostě ti závidím..a těším se na fotky...

    ReplyDelete
  12. veru náhody sú najlepšie, teraz už iba natiahnuť film a ideš
    p.s. ten článok od garance pobavil, možno má už toho plné zuby, ktohovie :)

    ReplyDelete
  13. Tonbo, fashion week si nemozete nechat ujst!!! Ja som sa presne takto nahodou minuly rok prechadzala okolo zahrad pri Louvri a krasnymi modelkami sa to tam len tak hemzilo! Urcite sa aspon pri jednej zastav ;) A mozno budes mat moznost si pokecat aj s takymi modnymi blogerkami a fotografkami ako Vanessa Jackman a pod. (o tu som ja "zakopla" minulu jar :) A odvtedy sa tyzden co tyzden neviem od jej blogu odtrhnut! :)
    Fashion week je urcite velmi inspirativna udalost ;) Tesime sa na tvoje outputy! :)) Good luck!

    ReplyDelete
  14. dakujem vsetkym krasne za priania, uzili sme si co sa len dalo - boli aj croissanty, aj sejna, aj fashion week, aj fotos aj "celebrity", haha :-)

    anonym: myslim, ze sa uz v tom case dal na rehab, prehliadka pod jeho menom bola zrusena...

    feri: ju som naozaj nevidela pobehovat medzi fotografmi, ktori sa skor spravali ako paparazzi, myslim, ze toto uz ona naozaj nepotrebuje :-)))

    flaneur: merci, enjoyed it to the max! :-)

    adelarenata: :-) aaale tak nieco sme z toho videli, vanessu konkretne asi nie, co je skoda, jej fotky su ne-nor-mal-ne, ale o inych sme zakopli :-) coming up. dakujem!

    ReplyDelete