3/06/2011

Prêt-à-click


Salut, dears! Back from our Paris trip (both me and my guy survived, yay!), my head buzzing, films dropped off last minute at the lab, so I borrowed an older pic from Garance as an illustration. Apropos, Garance! I spotted her before the Rick Owens show, unfortunately, didn't have the chance to talk to her, BUT.... Oh, I have sooo much to show and tell you, but I won't say anything before I get the pictures and start posting them. Until then a few related links to keep you entertained :-)

Salut, drahí! Parížské dobrodružstvo za nami (obaja s chlapom sme v zdraví prežili, hurá!), hlava plná dojmov, ktoré si ešte len triedim, filmy na poslednú chvíľu odovzdané do labu, takže ako ilustráciu som si požičala jednu staršiu foto od Garance. Apropó, Garance! Zahliadla som ju pred prehliadkou Ricka Owensa, na stretnutie nedošlo, AVŠAK... Aaaale, všetko postupne, najprv si počkáme na fotky a potom sa podelím o zážitky rôzneho druhu. Zatiaľ pár tematických linkov :-)

1. One person I somehow missed out on seeing live was Vogue Nippon Editor-in-chief, Anna dello Russo. Thankfully she has a promptly updated webpage, where you can already see some of her Paris FW outfits.
Neprehliadnuteľná osoba, ktorú som však nejakým spôsobom naživo nezahliadla, je šéfredaktorka Voge Nippon, Anna dello Russo. Našťastie má osobnú  web stránku, ha! Už teraz na nej visia jej parížske outfity.

2. I bumped into (or rather was directed into) the Paris shop of the swedish brand COS. I love their cuts, shapes and materials. They are part of the H&M group, and represent a more minimalistic and "more Swedish" line. Thank God the store was closed on Sunday when I went back to revisit :-)
Natrafila som (či skôr som bola nasmerovaná milou osobou :-) do parížskej predajne švédskej značky COS. Majú skvelý dizajn, zaujímavé strihy aj farby. Sú súčasťou skupiny H&M, skôr však reprezentujú takú minimalistickejšiu, "viac švédsku" líniu. Vďakabohu mali v nedeľu, keď som sa vybrala na opakovanú návštevu, zavreté :-)

3. Who are your favorite French bloggers? J'adore Adeline (check her out also at Wolves and Bucks) and Alix, they are both very different in visual style and feeling, but both inspiring and very French in their own way. Wish you a magnifique week! (okay, time to stop talking like this. Bissous! :-)
Kto sú vaši obľúbení francúzski blogeri? J'adore Adeline (pozrite si ju aj na Wolves and Bucks) a Alix, obe sú veľmi rozdielne vo vizualite, pocite aj štýle, ale obe majú v sebe niečo inšpiratívne a francúzske, aj keď každá iným spôsobom. Prajem vám, nech váš týždeň je magnifique! A bissous! A dosť! :-)

12 comments:

  1. Francouzka? No přeci Pandora. Hihi. A ještě Stephanie - CandyRosie.
    COS bych brala.. mhmmm.
    : )

    ReplyDelete
  2. Adeline vypadá jako Charlotte Gainsbourg!!!

    ReplyDelete
  3. nič neviem, nikoho nepoznám, chcem iba tvoje fotky a zážitky !! :)

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  4. Adeline mě baví a narazila jsem na ni díky tobě :)

    ReplyDelete
  5. a čo Valentine?:) (http://helloitsvalentine.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  6. najvacsia star je anna dello russo! fashionista ako sa patri. :-)

    ReplyDelete
  7. Mam velmi rada Pandoru aj Adeline o to pokoj, ale na http://thechicmuse.blogspot.com/ nedam dopustit :-)

    ReplyDelete
  8. Tesim sa na tvoje zazitky :)

    ReplyDelete
  9. boo: oh-la-la, nepoznam tieto slecny, mrknem :-)

    Iva: presne! :-)

    jaja :-D

    Linda: tak to ma tesi :-)

    B: valentine tiez nepoznam, dakujem az tip :-)

    michal: no vidis, su jej plne blogy a ja som na nu stastie nemala...

    SeeMe: oho, tiez pozriem :-)

    Zanna: :-)

    ReplyDelete
  10. skvely tip ta znacka COS. ak budem blizko ich storeu niekedy, urcite skocim pozriet!

    ReplyDelete
  11. Really no matter if someone doesn't be aware of afterward its up to other visitors that they will assist, so here it happens.

    My blog post: insomnia origin
    My homepage ; insomnia band

    ReplyDelete
  12. I know this site offers quality based articles and other information,
    is there any other site which presents these things in quality?


    my web page :: online backup solution
    Look at my web blog ; online backup free

    ReplyDelete