4/08/2011

Alica & Alenka, Paris streetstyle



On our last day in Paris I met up with two lovely Czech bloggers - Alice, who's living in her wonderland, is the size of The Sartorialist :-) and has the cutest Beatles haircut ever. She is also very cold resistant (it wasn't as warm as it seems,  ha) and will never know how Merce and the Muses's banana muffin tastes like.... Mmmmm....  :-)

Náš posledný deň v Paríži sme mali malý "dejchánek" s dvomi českými blogerkami, pre ktorých to bol deň prvý - s Alicou, ktorá si žije vo svojej krajine zázrakov, je plus-mínus rovnakej veľkosti ako Sartorialist :-) a má parádny Beatles-účes. Je tiež mrazuodolná a nikdy sa nedozvie ako skvele chutia banánové muffiny v Merce and the Muse... Mmmmm... :-) 

 


...and the dear Alenka who unfortunately just stopped blogging just started a new blog and she is just the sweetest person and I would love to have her hat. Instead, they got our map of Paris with some highlights scribbled into it and we almost, almost didn't make it out of Le Marais :-) Bissous!

...a Alenku, ktorá bohužial nedávno prestala blogovať nedávno si založila nový blog. Je úplne najmilšia osôbka s najlepším klobúkom, po ktorom som celý čas pokukovala, ale nepodaril sa mi ukmíniť. Dievčatá však dostali našu mapu Paríža so zaznačenými tipmi a miestami, a tak sme takmer, takmer netrafili z Le Marais von :-) Bissous!

13 comments:

  1. uaaa Aliii ten overalek je dokonalej, tak neuveritelne Ti sekne!! wohooh

    Nadherne fotky.

    ReplyDelete
  2. jéééé! děkuju moc Mariko :) bylo skvělé se s váma potkat a týjo fotka tady to jsme ve velmi dobré společosti :)
    a jenom dodávám že Alenka je k nalezení tady - hairismatic.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. Alice, rado sa stalo predsa, rada som vas videla - a dik, uz som to upravila :-)

    ReplyDelete
  4. jůů,alice v paříži v overalu.. krása!!

    ReplyDelete
  5. Beautiful ;) www.goodlookfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Mariko, děkujeme! Jen si na ten výlet vzpomenu, hned je mi blaho;) Mapa se mi tady válí na stole, nechci ji nikam uklidit, doufám, že ji zas brzo použiju!
    Muffiny byly fantastické a vy dva boží:) Prosím obojeho znovu nášup;)

    ReplyDelete
  7. nádherné fotografie! alice má naprosto skvělý ptačí overal a beatles-ácký účes!

    ReplyDelete
  8. Alenka: ja s tebou mozem iba suhlasit, ha! :-) tak nabuduce na ranajkach v parizskej kaviarni .-)))

    ReplyDelete
  9. Ty první dvě fotky mě prostě okouzlily:)

    ReplyDelete
  10. I love Alice's jumpsuit and haircut! And how cool you were just in Paris, I live there! Your blog is really cool, are you slovakian? I might be going to Trenčín in July to volunteer at Pohoda festival, even though I've never been to slovakia before and don't know any of the language, haha. Following you!

    Cheers!
    --Megan//The Martian Tide

    ReplyDelete
  11. Super overal.
    Vlastne obidve sú super. :)

    ReplyDelete