4/27/2011

L'homme le plus cool, Paris streetstyle via Australia



Do you also have that feeling sometimes that you are a part of a movie scene? Like you're in Paris, the streets are overflown with the golden light of the setting sun and all the sudden the hero of this movie (sorry, not yourself this time), the totally and incredibly cool guy is crossing the street, walking towards you in slow motion, the wind caressing his hair, the sunshine putting a little smirk on his handsome face... And now the music starts to play.... or now.... Hey, Monsieur DJ, put the record on, s'il vous plait! Okay, the magical moment is gone, but would you mind if I take your picture? :-)
Now, there are some people who just have that undefinable thing about them, very often you can't even describe what it is. Like here.... I can't put my finger on exactly what makes this guy from Melbourne, studying French in Paris, so cool.... Can you? And don't tell me it's the cigarette, because it's not. I could just easily photoshop it away (okay, I probably couldn't, just saying) and he still would have the same appeal. So? :-)

Tiež máte niekedy ten pocit, že sa vám určité momenty v živote odohrávajú ako súčasť filmových scén? Napríklad: ste v Paríži, ulice sú zaliate zlatistým svetlom zapadajúceho slnka, vo vzduchu cítiť jar, lásku a veci pridružené, keď zrazu z ničoho nič hlavný hrdina filmu (pardón, tentokrát nie vy), totálne a neuveriteľne charizmatický mladý muž prechádza z druhej strany ulice smerom k vám. Vietor sa mu ihrá s vlasmi, slnečné lúče mu šteklia tvár a vyčaria malý, sebavedomý úškrn na tvári.... A teraz začne hrať hudba... tak teraz... Hey, Monsieur DJ, put the record on, s'il vous plait! Tak nič, čaro okamihu fuč, ale salut, would you mind if I take your picture? :-)
Jednoducho sú ľudia, ktorí majú v sebe niečo neuchopiteľné. Ako tento mladý muž z Melbourne, na kurze francúzštiny v Paríži. A ja zrazu neviem opísať, čo ho robí takým cool (niet na to lepší výraz, aj tak to bol určite americký film). Viete niekto? A nehovorte mi, že to je tá cigareta, lebo nie je. Pokojne by som ju mohla aj odretušovať (oukej, pravdepodobne by som to nedokázala, len sa vyhrážam), ale on by aj tak stále mal v sebe to čaro. Takže? :-)

22 comments:

  1. proč takoví kluci nechodí tady v ČR??? super je!!!

    ReplyDelete
  2. ach!

    .
    .
    .

    podla mna by si ho musela vyretusovat uplne celeho, aby vobec nebol cool :)

    ReplyDelete
  3. mmmm... mmmmm ;))
    ..radsej uz nic blizsie..tu mi chrape vedla laska :D

    ReplyDelete
  4. Coool indeed, I love his coat!

    Cheers!
    --Megan//The Martian Tide

    ReplyDelete
  5. Self-confidence :) That's the key, I think. Just look at the little smile in the second pic :)

    ReplyDelete
  6. vo mne jednoznačne evokuje Jamesa Deana...

    ReplyDelete
  7. ako malo staci, aby muz dobre vyzeral!
    preco ci slovaci nenechaju tak jemne dlhsie vlasy..hned to inak vyzera ..nemusela by som chodit Italov okukavat :)

    ReplyDelete
  8. presne - mlady james dean...este aj tu pusu ma akoby naspulenu...

    ReplyDelete
  9. tohle jsou muži, kteří vynikají v kouzle okamžiků, při kterých se potkáte. světlo, vystupování, prostředí... to je prostě to co jim svědčí aniž by si to uvědomovali... tento vypadá obzvlášť skvěle.

    ReplyDelete
  10. Love his scarf- but yeah his pose is so hot!

    Come and see my blog :)

    ReplyDelete
  11. ommmg fuckable

    http://all-about-mimi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. bez osobných okoloidúcich by vyzeral menej božsky :D no jeden nenápadný vlások sa mu tam oddelil od grupy :D jasný James Dean. Božechráň aby neskonal tiež tak mladý :D

    ReplyDelete
  13. zadana nezadana...ja by som si oslintala fotak :-)

    ReplyDelete
  14. Marika neni to cigaretou ! nadhera.

    ReplyDelete
  15. gorgeous photos <3 love the outfit!! that scarf is wonderful!!

    ReplyDelete
  16. james dean, johnny depp aj vraj, mozno aj troska lea... :-) dakujem za komenty, som rada, ze potesil (mimi, cajova, seeme...)

    janka š.: zasa raz pravdu mas, je to celkovym nim :-)

    ZuzKa: bodaj by som ti vedela odpovedat..

    iw: fu, dikes, suhlasim :-D

    juli.ha: amen! :-)

    augustalolita, harrygoaz, cecylia: thanks, dears, appreciate it!

    ReplyDelete
  17. proste lebo Rebel bez priciny

    ReplyDelete
  18. ano velmi charizmaticky:).

    ReplyDelete