6/03/2011

Heart


Thursday blending into Friday, my guy listening to Mr. Cohen, and as I come across an older picture of Katarína, one single, clear thought emerges from the night. "It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye." I have nothing more to say today. Good night!

Štvrtok sa láme do piatku, chlap počúva Cohena, ja pozerám na staršiu Katkinu fotku a z noci sa neodbytne vynára jediný jasný moment. "Správne vidíme iba srdcom. Čo je dôležité, je očiam neviditeľné." Tak. Na dnes nemám viac čo dodať. Brú!

11 comments:

  1. ...asi to tak bude :-)
    dobrú!

    (prebieha giveaway)

    ReplyDelete
  2. Katarina je úžasná a ten citát je jeden z mejch nejoblíbenějích - a zrovna ho mám na ploše! takže fakt trefa :)

    ReplyDelete
  3. Parádní fotka, zajímavá žena a to tetování je naprosto fantastický, už se nemůžu dočkat svého tetování a jestli to tetování není, tak šup vytetovat!:))

    líbám xxx

    ReplyDelete
  4. Velmi fascinujuce dievca - aj ked musim povedat, ze na predoslych fotkach z tvojho blogu mnou az tak nezamavala...zbezne som pozerala aj jej blog - tie fotky, co si robila s katkou a s jej priatelom su uplne najsamkrasne...hlavne ta s céčkovým prstienkom tusim na malicku :D.
    J.

    ReplyDelete
  5. alice: jo! :-)

    červene rty: je to tetovanie, dokonca vlastnorucne :-)

    J.: mnooo, tak potom bola chyba u mna, lebo nazivo zamava s kazdym podla mna :-) a dakujem, tie fotky vznikli uplne spontanne, bez planovania, tiez ich mam rada :-)

    ReplyDelete
  6. velmi inspirativne

    tinaT.

    ReplyDelete
  7. uff krásny citát krásna katarína. čo viac si človek môže priať. bohyňa

    ReplyDelete