1/22/2012

Prêt-à-click


Don't worry, we haven't finished with the white shirt posts yet (still have 3 to go), just for a change we haven't done Prêt-à-click for a while and I have TONS! of link piled up that I want to share with you. So here we go for a double portion:
Nebojte, košeľové posty ešte neskončili (posledné 3 pred nami), len pre zmenu sme tu dávno nemali Prêt-à-click a mne sa zbierajú a kopia zaujímavé linky, o ktoré sa sa s vami chcem podeliť, tak poďme na to, dvojitá dávka:

1. The photo above is a four page spread in EVA magazine (out right now!) composed from my pictures from this story. Feels like a dream come true and Christmas in January at the same time! Big thanks to Tímea from EVA, Mili and Marcel Holubec for being a part of it.
Na fotke vyššie sú štyri strany fotiek v časopise EVA (aktuálne v predaji) zostavené z mojich fotiek pri tejto príležitosti. Je to ako splnený sen a Vianoce v januári, naraz. Veľká vďaka Tímei z EVY, Mili a Marcelovi Holubcovi, ktorí boli súčasťou toho.

2. I am happy to say there is another vintage online shop around, good luck to Madame Pressbourg!
S radosťou na známosť sa dáva, že v týchto zemepisných šírkach nám pribudol ďalší online vintage shop, zdravím Madame Pressbourg!

3. Love this 5 pieces wardrobe approach by Jul here, makes you think about your wardrobe. Well, at least it made me, challenge partly accepted!
Výborný nápad: 5-kúskový šatník od Jul, impluz na zamyslenie sa nad svojím šatníkom a nakupovaním. Teda ja som sa minimálne zamyslela, inšpiratívne!

4. Do you like the style of the Sherlock Holmes movies? Here's a gentlemen's guide into the wardrobe of the movie.
Páči sa vám štýl filmového Sherlocka Holmesa? Návod pre pánov na zostavenie filmového šatníka.

5. For a daily dose of healthy, yummy food porn, click here.
Pre dennú dávku zdravého, chutného food porn, klik sem.

6. Invitation for a this week's Creative morning in KC Dunaj. More about the free doze of morning coffee and inspiration here. Have a wonderful Sunday!
Pozvánka na aktuálne Kreatívne ráno v KC Dunaj v Bratislave. Viac o možnosti vstupu, kávy a inšpirácie zadarmo aha, tu. Krásnu nedeľu!

5 comments:

  1. Madame Pressburg obchod je skvelý! vďaka za tip :)

    ReplyDelete
  2. cool :)

    hardrockrepublica.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. presne na ten článok som narazila vďaka mame, ktorá si po dlhom čase kúpila miesto Emmy, Evu :)

    ReplyDelete
  4. Díky za tip č.3, hodí se mi.)!

    SOUTĚŽ!

    ReplyDelete
  5. Now where I find clothes to Sherlockize my style? :)

    ReplyDelete