3/08/2012

Marni at H&M


Wishing you a very patterned spring and summer from the Marni at H&M presentation! While crazy pattern mixing is an art I am only about to master (yeah, I wish! :-), I love the fact that there are many silk pieces in the collection, which is quite refreshing. Just saw my red headed friend Katarína try on a few pieces and all the colours look fantastic on red heads (also see picture below), hmmm... The collection hit the shops just-about-right-now, cheers to that!

Prajem veľmi vzorovanú jar-leto z Marni at H&M prezentácie! Šialené mixovanie vzorov je umenie, ktoré sa len učím zvládať (haha :-), zatiaľ sa teším z faktu, že v kolekcii je mnoho hodvábnych kusov, čo je veľmi osviežujúce. A pridávam čerstvý dojem z dnešného večera v Bratislave: všetky farby kolekcie nenormálne seknú červenovláskam (viď aj obrázok nižšie), hmmm....  Kolekcia sa dostáva do obchodov práve teeee-raz, na zdravie!


6 comments:

  1. Mna dostala ta ich bizu, krasne must-have kusky!

    ReplyDelete
  2. peknú koláž si z toho spravila! včera som bola v obchode a teraz som nervózna, že som si náhrdelník nekúpila. možno si na mňa počká do soboty (vo Viedni)... :)

    ReplyDelete
  3. kolekcia je skvelááá, bola som v stredu večer a myslím že fakt super :))

    ReplyDelete
  4. Na Marni kolekcii ma najviac zaujali doplnky a pánska kolekcia. Teda, kebyže mám iné pohlavie, než mám, jásala by som radosťou a nakupovala všetko, čo vidím. Takto len zaskučím nad topánkami, ktoré zmizli skôr, než som sa obzrela :)

    ReplyDelete
  5. včera som šla len okolo H&M, dnes to budem musieť napraviť :)

    http://www.katharine-fashionisbeautiful.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. natalia: suhlas, jeden kusok uz mam v sperkovnici! :-)

    domi: dikes, poprosila som kamosku, moje schopnosti az tam nesiahaju, haha... prijemnu sobotu prajem! :-)

    Moni: aj si si nieco ukoristila?

    Calwen: pani maju skvele kusky, ktore rovnako skvele mozeme nosit aj my, chod do toho, tie parky a kosele su mnam!

    Katharine: ;-)

    ReplyDelete