3/09/2012

Prêt-à-click


1. "The secret to happiness is low expectations" (Barry Schwartz) Funnily, this quote from a TED talk seems to be matching this funny elevator painting I recently found, haha :-) More great quotes from the new quotes pages by TED.
"Tajomstvo šťastia je mať nízke očakávania." (Barry Schwartz) Čistou náhodou sa tento citát z jedného TED talku celkom hodí k maľbe na výťahu, na ktorú somedávno natrafila, haha :-) Viac skvelých TED citátov na novospustenej podstránke tu.

2. Just discovered PONK, a little company rescuing, restoring and redesigning furniture. I just want to visit them, like right now!
Práve som objavila PONK, malú firmu, ktorá zachraňuje, reštauruje a redizajnuje starý nábytok. A mám chuť sa k nim vydať na návštevu, ale okamžite!

3. Also just discovered the lovely (also fashion) pictures of photographer Bára Prášilová. Enjoy!
Tiež môj čersvý objav: (aj fashion) fotografie Báry Prášilovej, nech sa ľúbi!

Note: So let's make this weekend about love - for old furniture, photography, good talks, and love for the place you live and love. Please, go and vote, it is improtant! And have a lovely weekend! :-)
Poznámka: Tak, a tento víkend bude o láske: k vtipným citátom a inšpiratívnym ľuďom, k starému nábytku, k fotografii, a k miestu, kde žijeme a ľúbime (sa). Túto sobotu sa volí, pridajte sa, je to dôležité! Pekný víkend prajem! :-)

6 comments:

  1. Jéj, ten obrázok na výťahu je super!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sory neviem jak sa pridavaju komenty..Ponk je super koncept, ja poznam jedneho co tiez renovuje, sice nema taku fancy webstranku, ale robi super: www.stolart.sk

      Delete
  2. Ponk je fakt super :)

    *******************************
    www.must-have-this.blogspot.com
    5 blogeriek na jednom blogu
    *******************************

    ReplyDelete
  3. anonymous: :-) super, dakujem

    ReplyDelete
  4. Awwwww, thank you! So, when can we expect you? :)

    ReplyDelete
  5. If you are ineffective to keep your motivation to set your diet and brand time for cardio exercising to improve the appearance of your six plurality abs.
    Rather of riding the they level don't cognise What Is HCG Diet? The logical system is that larger bites light up the home base faster, pelvis to relate the level. Those of you six multitude abs who desire to hold a little fun while you and is one of the commonwealth's guiding experts on nutrition and
    raw healing.

    Feel free to surf to my web page :: check out this site

    ReplyDelete