5/23/2012

The world fell silent yesterday


I had this idea that one day, when I grow up, I will own a piece of her amazing jewelery. Mariena was one of her songs that didn't go out of my head. I always wanted to photograph her, one day, I thought she was an amazing artist. At the recent Dobrý trh I was passing her by in the crowd, hurrying, and I thought, well, I stop her next time, next time, there is time.... Nothing is going to change the fact, that Bety K. Majerníková is a great loss for our world, that fell silent yesterday.
I guess what I am trying to say is that we shouldn't wait to tell someone if we think they are amazing. And if you love someone, tell them. Now, don't wait.

Vždy som si hovorila, že keď budem veľká, budem vlastniť niektorý z jej úžasných šperkov. Mariena bola jedna z jej piesní, ktorá mi nešla z hlavy. A túžila som ju odfotiť, jedného dňa, raz, krásnu šperkárku a charizmatickú speváčku. Na poslednom Dobrom trhu sme prechádzali okolo seba, ja v polobehu, a hovorila som si, nabudúce, nabudúce ju zastavím, máme čas.... Nič nezmení fakt, že Bety K. Majerníková je veľká strata pre náš svet, ktorý včera na chvíľu stíchol.
Myslím, že čo sa tu snažím povedať je, že by sme nemali čakať niekomu povedať, ak si myslíme, že je úžasný. A ak máte niekoho radi, povedzte mu to. Teraz, nečakajte.

18 comments:

  1. Tak tak.
    Obvykle sa týmto R.I.P. postom vyhýbam, no toto ma zasiahlo úplne nečakane. Je jej veľká škoda, mala toho toľko, čo ponúknuť tomuto svetu a nám...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...aj ja som dlho bojovala s tym, ci tento clanok sem dat, tazko sa cokolvek v tejto chvili hovori, nakoniec rozhodol pocit a tuzba vyslovit poctu...

      Delete
  2. To si každý uvedomí, až keď ho zo sveta opustí niekto blízky....koho mal rád......Ja sa od toho dňa pred piatimi rokmi, teším z každého rána....aj za teba tatino!!!!!

    ReplyDelete
  3. smutno mi je, chyba, aj ked ju stale pocujem a vidim...

    ReplyDelete
  4. takže nebudem čakať: myslím si, že SI ÚŽASNÁ..!
    enrú

    ReplyDelete
  5. R.I.P. je to škoda, preveliká

    ReplyDelete
  6. Slza, slzy Bože ať je jí lehce brzy!!!!

    xxx

    ReplyDelete
  7. Vzdy ma dostane, ked zrazu odide mlady clovek... :( A este ked je tak rozbehnuty do zivota...

    ReplyDelete
  8. So sad when the world loses a great talent.

    ReplyDelete
  9. smutné... :(

    ReplyDelete
  10. je mi smutno ako uz dlho nie... a placem pre jej maleho synka...

    bola uzasna a je to strasne krute

    ReplyDelete
  11. Hovoris mi z duse Marika.

    ReplyDelete
  12. urcite by sme nemali cakat :) ah! ale ked potom to mam chut hovorit skoro stale a ludia si to prestanu vazit :'(

    ReplyDelete
  13. pekne napisane /mariena nebola jej piesen, ale samozrejme, ona tu piesen spravila dokonalejsou/

    ReplyDelete