8/29/2012

Guest post by Le Simple: Home, shoes and magazines


Milujem pekné veci okolo mňa a veľmi ma baví vytvárať takéto zátišia. Keby som mohla, celý náš byt by bol jedno veľké zátišie. Som Jaja, mám 2 fashion blogy, 2 dcéry, 1 workoholika a toto je môj guest post pre Tonbogirl.

1. Časopisy. Pre mňa najväčší zdroj inšpirácie. Presne si pamätám ten svetový pocit, keď som si asi pred 15-timi rokmi kúpila svoju prvú českú ELLE. Bol to zážitok za veľkých 133 korún! Hotový poklad. Dnes je doba iná, sme vyrástli, časopisy predplácame, kupujeme a kupujeme. Hromadí sa u nás Vogue (btw milujem minimalistickú holandskú Vogue, prečo nie je aspoň po anglicky?), českej ELLE som verná dodnes, občas ju ale podvediem s jej britskou kolegyňou... A nakoniec je tu mnoho a mnoho magazínov z inej dimenzie. Viac tu.

2. Topánky. Pekné topánky. Keď mi workoholik pred dvomi rokmi povedal v obchode na Pařížskej 13, že tie nádherné pudrovo-ružové baleríny so zamatovou stuhou od Valentina budú moje (moje!), som zabudla dýchať! Ja budem nosiť tieto topánky? Sen. S odstupom času viem, že drahšie, ale aj kvalitné topánky sa vám hneď nerozpadnú a hlavne držia tvar.
O rok neskôr k nim pribudli baleríny od Prada. Tak trochu v ikonickom čierno-oranžovom pásiku. Just Love! Pure Love!

13 comments:

  1. uplne perfektne, az sa mi zastavil dych!!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nádherná fotka! A supr nápad s těmi hosty a jejich příspěvky! :)

    http://modedeboulangerie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Fotka je to vskutku pekná.. vizuálne zaujímavá. O funkčnosti sa tu asi nedá hovoriť, neviem si predstaviť žiť v domácnosti, kde bude mať moja žena poukladané topánky na stohoch časopisov. Ale ako zatíšie pre fotku to poslúžilo perfektne.

    Trochu ma mrzí, že ľudia, ktorí sa v súčasnosti zaujímajú o módu a píšu módne blogy sa orientujú na najprefláknutejšie značky. Elle, Vogue, Valentino, Prada.. väčšie klišé už vo fashion industry asi ani neexistuje. Privítal by som keby ľudia začali podporovať mladých začínajúcich návrhárov a neboli takí leniví hľadať inšpiráciu aj mimo Vogue a iných mainstreamových mien.

    ReplyDelete
  4. vďaka za pochvalu na fotku..
    nie som len tak napovrchu, ako sa to možno z príspevku zdá, aspoň v kategórii časopisy
    napr: http://www.lesimple.sk/2012/04/fashion-swimwear-and-jetset-hedonism.html
    http://www.lesimple.sk/2011/06/hang-and-new.html

    a všeličo iné
    pekný deň želám

    ReplyDelete
  5. Milujem ten cover pre V Mag od Inez Lamsweerde!
    A Keshu tak trosku tiez v tej story :)

    ReplyDelete
  6. To sa maaš, tie Valentino a Prady! :) verim si že raz take budem mať v zbierke aj ja :D :)

    ReplyDelete
  7. Le Simple - ách, to děvče má fakt styl.
    Vivi

    ReplyDelete
  8. Moj clovek casopisovy :)

    ReplyDelete
  9. This solution is no question, budget friendly yet really effective that you could constantly use for advertising your organization and also bringing direct exposure on worldwide level. usa facebook likes

    ReplyDelete