4/24/2013

Kawaiii, Bratislava


It was right after this cute girl showed me the V sign that I suddenly realized how she reminded me of sweet Japanese girls, their cute little outfits and spontaneous, but polite outcries of Kawaiiii! when they find something adorable. She said she likes the Harajuku girls and I totally remembered the four girls from London that played in a tv commercial we shot ("we" stands for GunPowder Directors, a commercial directors duo I am part of with my colleague Jonas). It was for an Irish telecommunication brand, but in the style of a japanese pop video. Don't ask why, it's a long story :-) You can check it out here if you like. Konnichiwa!

Až potom, ako mi slečna na ulici ukázala V-éčko, som si uvedomila, ako mi celý čas pripomínala usmievavé japonské dievčatá, v milých outfitoch, ako s nadšením v očiach, ale zdvorilo výskajú Kawaiii!, keď sa im niečo veľmi páči. Slečna mi potvrdila, že je fanúšikom Harajuku girls, a ja som si spomenula na štyri dievčiny z Londýna, ktoré nám hrali v televíznej reklame, ktorú sme točili (ako režisérske duo GunPowder Directors, ktoré tvoríme spolu s kolegom Jonášom). Bola to reklama pre írskeho mobilného operátora, ale v štýle japonského pop videa. Nepýtajte sa prečo, to je dlhý príbeh :-) Pozrieť si ho môžete prípadne tu. Koničiva!




10 comments:

  1. :D :D :D kolaje sú obľúbené miesto na fotenie odkedy tade nechodia električky :D :D :D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boli vzdy, aj ked elektricky chodili, len trebalo dat bacha :-)

      Delete
  2. ano ano ano! :))

    ...a ta reklama je superska! i pribeh by bol urcite velmi zaujimavy.. ;) love japanese ads! ty mas proste pracu snov....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujeme! :-) mno, praca snov - niektore dni ano, niekore noci, ako napriklad tuto, ani nie :-)))

      Delete
  3. Taška je perfekt. Volila by som však iné topánky.

    ReplyDelete
  4. Akoze naozaj by som chcela vidiet produkciu tej reklamy :D

    ReplyDelete