5/01/2013

Prêt-à-click


Pic from last weekends Dobrý trh: Mr. Marcel Holubec under a blooming cherry tree. If you hurry up, you might still kiss him under the tree, with one broken hand he will not put up a fight :-) So what else to do on May 1 and (almost) the weekend? 
Tematická fotka z víkendového Dobrého trhu: pán Marcel Holubec pod rozkvitnutou čerešňou. Ak si švihnete, možno ho tam ešte stihnete pobozkať, s jednou rukou sa moc brániť ani nebude :-) Čo iné s načatým 1. májom a takmer víkendom? Aj toto:

1. Open studios day is today at Cvernovka, look. Or, if you're more into sports, University games is on with an adidas pop up store and the chance to try new sports.
Deň otvorených ateliérov sa dnes koná v Cvernovke, tu aha. Ak ste viac na šport, kúsok ďalej sa konajú Univerzitné hry s pop up store adidas a šancou vyskúšať nové športové disciplíny.

2. This Saturday, all stylish women with a full or empty closet, or just needing a change, the magical Photoport garden and a spring clothing bazaar is the place to go.
A v sobotu všetky štýlové ženy, ktoré potrebujú prevetrať alebo obmeniť šatník, šup do magickej záhrady Photoportu na Jarnú úľavu.

3. Or to the Májový džem market, preferably with a full wallet.
Alebo od piatku na kreatívny trh Májový džem, prevetrať peňaženky.

Bonus for the homebodies: A very pretty photography blog, Paulina's tumblr, a Slovak wool-leaher-wood (WooLeWo) producer of goodies. Enjoy!
Bonus pre domasedov: Milý fotografický blog, Paulinin tumblr blog, a vtipne nazvané WooLeWo, slovenský výrobca úžitkových predmetov z vlny, dreva, kože. Nech sa ľúbi!

2 comments:

  1. ďkjm za voňavé ráno
    s troma šálkami kávy..
    (kým som všetko preklikala:))
    enrú

    ReplyDelete
  2. rado sa stalo, ja som mala styri, kym som to napisala :-))))

    ReplyDelete