5/23/2013

Working girl, before F&F A/W13


Look, if I go to an event with my camera and I KNOW I will be working there all night (and I don't even have such a big cam on my shoulders), I am the first one to wear trousers/leggins/oh, just make it all jeans (so chic right now anyway)/no heels/marine stripes/all black/big bag with all my stuff I might possibly need (closer to this version). Taken this into consideration, I admire every girl who is out to work in a chic outfit, ready for the London weather (the army inspired jacket, the hat), ready to throw away the jacket (keep the hat) and party afterwards (in a little white dress and a gold purse). But I am not giving up on myself, people do evolve, so one day I might just manage beautifully :-)
Update: see the whole outfit on Lucka's blog here.

Nahlas priznávam, že keď sa niekam vyberiem s foťákom a VIEM, že budem celý večer fotiť (a to ani nemám "hento" na pleciach), môžete dať ruku aj s Marc Jacobs kabelkou do ohňa, že si v rámci praktickej pohodlnosti dám nohavice/legíny/rovno pôjdem v celodžínsovom (teraz je to aj tak chic)/bez opätkov/v pásikoch alebo celá čierna/s veľkou taškou pripravenou na všetky eventuality (niečo skôr na tento štýl). Vzhľadom na tento fakt vzhliadam k pracujúcim dievčatám, ktoré to zvládajú štýlovo nahodené, vždy pripravené, či už na londýnske počasie (military bunda, klobúk), alebo na moment, keď po práci odhodia bundu (nechajú si klobúk) a prežúrujú noc (v malých bielych a so zlatou kabelkou). Ale nelámem nad sebou palicu, človek je vývojaschopný v rôznych smeroch, a tak jedného dňa to možno tiež budem zvládať s väčším prehľadom :-)
Doplnenie: celý outfit si môžete pozrieť na Luckinom blogu, tu aha.

9 comments:

  1. Tak to je perfektní :)

    ReplyDelete
  2. ..najštýlovejší doplnok ...ženy s veľkými kamerami, sú jednoducho sexi! :D

    ReplyDelete
  3. Ten krátky/krásny popis pod fotkou! ❤

    ReplyDelete
  4. ooo to je pro mě pocta se tu objevit!! Děkuju!!! Nedovolím práci, aby mi diktovala co si mám vzít na sebe jen proto, že tahám tu velkou mrchu pořád s sebou :)) Ale samozřejmě volím hlavně pohodlné varianty viz. daily outfity na mém blogu... ještě jednou díky, doufám, že sis výlet užila stejně jako já!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jej, super, dakujem, doplnila som do clanku link na cely outfit :-) Vylet sme si uzili aj my, aj ked iba polopracovne :-) pekny den!

      Delete
  5. Lucka trochu vypadá jako na safari! A je to super! Klobouk je božííí

    ReplyDelete