6/18/2013

Goodbye (and Hello to guest bloggers)!


Yup, I am out the door. Gone. And my small personal victory is that I did not take my laptop with me. Right about now we are hitting the Portugal roads with my guy. Or just sitting somewhere with our feet up. (Or crazily looking for a wifi with our phones so I can keep Instagraming, haha :-)
Will be back in about two weeks. But. Just like last summer, I am not leaving the blog silent, but with a bunch of amazing guest bloggers (Slovak and international) who have prepared guest posts for you, and they are fantastic (the bloggers and the posts equally)! So from tomorrow on be back for a nice, healthy dose of streetstyle, high fashion, interiors, food, magazines, photography, videos and good reading. Enjoy and give them a warm welcome. Bye! :)

Tak, a som dovi. Dopo. A mojím malým víťazstvom je fakt, že som si so sebou nezobrala comp. Práve teraz s chlapom brázdime portugalské cesty. Alebo s vyloženými nohami nasávame, atmosféru. (Prípadne pátrame po wifine, lebo Instagram, haha)
Vrátime sa tak za dva týždne, ALE, rovnako ako minuly rok, ani tento nezostane blog bez príspevkov. Oslovila som slovenských aj medzinárodných blogerov, ktorí pre vás pripravili príspevky a budú tu takmer dva týždne hosťovať a ja sa nesmierne teším, lebo sú fantastisch (tí blogeri aj tie príspevky)! 
Takže od zajtra vás tu čaká fajná dávka streetstylu, high fashion, architektúry a interiérov, jedla, magazínov, fotografie, videí a dobrého čítania. Nech sa ľúbi a srdečne guest bloggerov privítajte! Mávam! :)

8 comments:

  1. strašne sa mi páči idea, že tu opäť budú prispievať aj iní blogeri, teším sa na príspevky a vy si to tam užívajte, krásny trip prajem :)

    ReplyDelete
  2. uzi si to tam a oddychni hlavne... :)

    ReplyDelete
  3. super foto k tomu, tak dovi :)

    ReplyDelete
  4. to je boží nápad, wow! jsem tvůj obrovskej fanda a těším se na posty! .)
    hezky si to užij" .*

    ReplyDelete
  5. dakujeme, dakujeme, koniec random vstupu z juhu :-))

    ReplyDelete
  6. ahoj! citim ta z portugalsko, dufam ze mate pekne dovolenky!

    ReplyDelete