6/11/2013

Love Stuff: Gym bag


Yes, really, I love my gym bag. And you know what? The more I love it (and the stuff in it), the easier going to the gym (pilates class, swimming pool, you get it) becomes. In the words of my guy, there is a "correlation" between the stuff in my bag and my motivation. There you go, sounds like it's scientifically proven.
And though it doesn't look like it outside, but apparently summer and our holiday trip to Portugal is rapidly coming, like bikini-sunscreen-right-now-coming(!), so I gradually got some extra motivation by grabbing this duffel bag at Topman and filling it.
It might look monochromatic to you, but trust me, I used to be all black at sports, so now I am.... black and white and grey, ha. And the amount of neon you see on the picture is about as much as I can carry on myself (though those adipure sneakers are by far the most flexible thing I had on my feet at the gym, almost like being barefoot. I know what I am talking about, my guy wears fivefingers to the gym. Don't google them, they will scare you.... Told ya. I know. Just keep repeating: Love should be unconditional.... :-)
P.S.: Missing from the picture: a big bottle of water.

Priznávam, na mojej taške do fitka som emočne závislá. Je to tak. Čím viac sa mi páči (a veci v nej), tým ľahšie sa mi chodí cvičiť (na pilates, do fitka, na plaváreň). Slovami môjho chlapa: medzi vecami v mojej taške a motiváciou hýbať sa existuje jasná korelácia. Tak, a mám to vedecky potvrdené.
Vonku to síce nevyzerá, ale náš letný road trip po Portugalsku sa blíži závratnou rýchlosťou (aj keď prestava baliť plavky a opaľovací krém mi príde dosť sci-fi), a tak som strategicky a postupne navyšovala motiváciu: začala som touto športovou taškou z Topmana a postupne som ju plnila. 
To, čo sa vám môže zdať ako dosť monochromatický obsah, je na moje pôvodne celočierne pomery celkom veľká pestrosť, aha, rôzne vzory! A množstvo trendy neónu na fotke mi tak akurát vyhovuje (tie adipure tenisky sú asi najlepšia vec, akú som kedy vo fitku na nohe mala, máte pocit akoby ste boli bosí. A viem o čom hovorím, môj chlap nosí na cvičenie fivefingers. Nepoznáte? Negooglite, zľahknete sa.... Told ya. Treba si opakovať, že láska je nekonečná... :-) 
P.S.: Na obrázku chýba: veľká fľaša vody.

16 comments:

  1. hrozně super post :) velmi motivační!

    ReplyDelete
  2. velmi sa mi pacia tvoje tenisky..:) je to nahoda aj som pisala dnes o cviceni/chudnuti.. TU

    ReplyDelete
  3. ale ved do portugalska sa nenosia plavky! teda áno ale do 18 stupňovej vody len v neopréne. a vôbec si ťa neviem predstaviť v gyme, si ma prekvapila práve :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja ti neviem ci ten neopren vizualne este nerobi horsie ako plavky :-))))

      Delete
  4. :))))))
    Love you, girl :)

    ReplyDelete
  5. aj ja som prekvapená týmto postom, ale v dobrom samozrejme :) a tú neoprénovú kapsičku mám aj ja, je super aj na pláž, k bazénu, jazeru, proste vode :) (my sme ju tak využívali v thajsku)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, no pre mna je to skor take "back to the roots", ja mam tych gymov uz poskusanych, s nasimi sme este ako decka chodili do old school posilky :-) vidis, kapsicku rovno supnem do batoha :-)

      Delete
  6. Presne tak to je! Cim krajsie veci clovek ma, tym viac sa mu chce, pozorujem aj na sebe :D

    ReplyDelete
  7. vyborne ! takisto som si vravela pri nakupe oblecenia na cvicenie, ze FAKT nemusim mat vsetko cierne :)) a fivefingers som uz videla- su dost strasidelne !!!! mutant kind :))

    ReplyDelete
  8. Fivefingers su fantasticke! :)

    ReplyDelete
  9. Ahoj Tonbo, trochen odveci otazka - ten ramik fotky s moznostou popisku je aka app-ka, please?;-)
    Dakujem vopred! Pet

    ReplyDelete
    Replies
    1. ju, ja som to kupovala uz davnejsie cez net ako .eps format a do toho to davam, nasla som to cez google, ale uz nepamatam adresu. Ale kamarati grafici tvrdia, ze to je detska hracka vyrobit tak, aby si to vedela pouzivat.... skus sa nejakeho po ruke spytat :-)

      Delete
  10. ta taška je krásna!
    ja tiež vždy len v čiernom :) čierna je naj! komentáre typu, že ako mladá by som sa mala pestrejšie obliekať ignorujem :)
    krásne Protugalsko prajem!

    ReplyDelete