8/01/2013

At the CEFD showroom, Budapest


Part of the Central European Fashion Days was the buyer's showroom, where the participating designers from Hungary, Poland, Slovakia and Czech Republic were displaying their collections. It was fun to walk and poke around, try on some really cool pieces, or talk to the designers.

Súčasťou Central European Fashion Days (časť programu musela byť kvôli povodniam preložená na iný víkend) bol aj buyer's showroom, kde návrhári z Maďarska, Poľska, Slovenska a Českej republiky vystavovali svoje kolekcie. Bolo super sa medzi nimi prechádzať, prehrabávať sa, dotýkať sa, dokonca aj skúšať.




In the foreground: Hana Zárubová's collection. Other Czech designers participating: Zuzana Kubíčková, Jakub Polanka.

V popredí: kolekcia Hany Zárubovej. Ďalšími českými dizajnérmi počas CEFD boli Zuzana Kubíčková a Jakub Polanka.


Matthias you already know / Matthiasa už poznáte :-)


The three ladies: Anett, Adél, Judit, from the very cool Hungarian fashion brand, Nubu.

Tieto tri dámy: Anett, Adél a Judit, stoja za vychytenou maďarskou značkou Nubu.


Participating Slovak designers were: Mária Štraneková with her Dust collection (on the left). Others: Lenka Sršňová, Marcel Holubec.

Zo slovenských dizajnérov sa showroomu zúčastnila Mária Štraneková s kolekciou Dust (vľavo). Ďalšími na CEFD boli Lenka Sršňová a Marcel Holubec.



A clutch with concrete detail by Ivanka.

Kabelka s betónovým detailom. Od Ivanka.



The showroom was held at Design Terminál, a building formerly served as a bus terminal. It also includes a cafe and design shop with this lovely girl behind the counter :-) 

Showroom bol v priestoroch Design Terminálu, budovy, ktorá dávno slúžila ako autobusová stanica. Jej súčasťou je aj kaviareň s dizajn shopom a touto milou slečnou za pultom :-)


The catwalk shows had to be postponed because of the floods in Budapest to another weekend during which I was already in Portugal. BUT - you can see all the shows here. Or all in one video, on the bottom of this page.

Časťou, ktorá musela byť kvôli povodniam preložená, boli módne prehliadky a finále súťaže mladých talentov. Ja som už v tom druhom termíne brázdila Portugalsko, ALE - všetky prehliadky Visegrád Fashion Show si môžete pozrieť tu. Alebo celý večer v jednom videu, na spodku tejto stránky.

4 comments:

  1. supeeer, toľko krásy pokope!

    ReplyDelete
  2. tvoj blog som objavila až teraz a máš to tu neuveriteľne úžasné :) strašne sa mi páčia všetky tvoje fotky.

    andrea-magazine.blogspot.sk

    ReplyDelete