8/05/2013

Prêt-à-click


There's a new bike shop in town. Slowatch has finally decided to open a shop with vintage frames, T-shirts and lots of other accessories (so now it's two in one with Lomography). Here a video from their Grand opening night. And a few other highly clickable links for you:
Ta-dám, Slowatch sa konečne rozhodol ich lásku k bicyklom previesť do kamennej predajne, a tak v nej nájdete originálne rámy, vintage cyklistické tričká a ďalšie cyklistické nevyhnutnosti (a keďže je to zdielaný priestor s Lomography, tak stále aj lomofoťáky). Tu veselé video z veselého Grand openingu. Plus ďalšie prudko klikateľné linky:

1. Just discovered a Slovak brand of glasses made from recycled wood, called Smugllers, here's a cool video of their work. And you can find them on FB here.
Práve som objavila slovenskú značku slnečných okuliarov z recyklovaného dreva, volajú sa Smugllers, a tu aha pekné video o tom, ako okuliare vznikajú. Nájsť ich môžete na FB, tu.

2. After the recent clutches with a concrete detail now I found these wooden beauties. They are beyond my budget, but you can still dream, right?
Po nedávnych clutch-och s cementovým detailom ma teraz zaujali tieto drevené krásy. Sú síce mimo moju peňaženku, ale sníva sa o nich dobre :-)

3. And there is no stopping wood: the lovely Drevená Helena (wooden Helen) just started a blog, showing her pieces of clothing and accessories. Yum! 
Do tretice všetko drevené: nežná Drevená Helená si založila blog so svojimi kúskami oblečenia a doplnkov, teším sa!

Bonus: One day I'll be working from this surf office. And have a wooden surf. Ciao! 
Jedného dňa budem aj ja pracovať z tohto surferského officu. S dreveným surfom. Ciao!

Apropó: Ďakujem portálu blogerky.cz za zaradenie medzi obľúbené slovenské blogy, v tomto článku.

2 comments: