9/20/2015

The poet, Bratislava


Shot at the hot day during Dobrý Trh market, where among local food and design you could have ordered a made-to-measure poem from a group of young masters of words. I snapped one of them, Šimon, because I love the combination (and contrast) of the neat, buttoned up shirt and rolled-up trousers with the bare feet. Deep in thought. For a moment there I felt like walking past a little Italian street.
You may have heard of Šimon's project "Slovník cudzích snov" or seen Šimon's short plays of words on these pillow covers, here. They are still on sale by Fashion Recycling Lab.

Fotené počas horúceho dňa na poslednom Dobrom trhu, kde ste si popri lokálnom jedle, dizajne a vychytávkach mohli objednať a nechať na mieste napísať básničku od mladých majstrov slova. Šimon je jedným z nich a mňa oslovila kombinácia (a kontrast) elegantnej, po golier zapnutej košele a ležérne vyhrnutých nohavíc. A koncentrácie. Na chvíľu som mala pocit, že pozerám do uličky malého talianskeho mesta.
Šimonov projekt "Slovník cudzích snov" možno poznáte, ako aj jeho slovné hračky na týchto mojich obľúbených obliečkach na vankúš. Stále sa dajú kúpiť cez Fashion Recycling Lab.

4 comments: