7/11/2014

Bloggers for the City Souls charity


...where was I? :-) Sorry for being gone for two weeks, I was overwhelmed with the time and energy it took to have a wedding... you wouldn't believe.... Phew!
Will come back to that topic soon, but first, a lot of things happened before that. Like this wonderful City Souls project in which fashion designers participate by creating pieces of a collection from which all proceedings got to animal shelters.
This year, also bloggers were asked to join the project, creating T-shirts for the same cause. Together with Ivii, Martina and Paulina, our designs were chosen and printed, which was quite fascinating.
Then we met in Prague for a little shooting of our T-shirts, as shot by the very talented Ivan Kašša, look look!

...kde som to bola? :-) Prepáčte za dvojtýždňový výpadok, troška ma prevalcovala časová a energetická náročnosť vlastnej svadby... by jeden neveril... Phew!
K svadbe sa vrátim čoskoro, avšak pred ňou sa udialo kopec vecí, ako napríklad krásny projekt City Souls, v ktorom módni dizajnéri participujú na vytvorení kúskov kolekcie. Výťažok z jej predaja ide na podporu psích útulkov.
Tento rok sa do projektu zapojili aj blogeri, vytvorením tričiek pre City Souls. Spolu s Ivii, Martinou a Pauli, boli naše návrhy vybrané a zrelizované, z čoho som ešte stále paff.
A potom sme sa stretli v Prahe na fotení tých tričiek, s talentovaným Ivanom Kaššom za objektívom, aha!



My design was quite simple: a black and white photograph from this series of pictures turned into a printed pocket on the T-shirt. It was placed above the heart as a metaphore for the idea that it is only with the heart that one can see rightly. And love rightly.

Môj motív na tričko bol pomerne jednoduchý: čiernobiela fotografia z tejto série, natlačená v tvare vrecka naľavo, nad srdcom. Vyjadruje to jednak moju lásku k fotografii a zároveň to je metaforou toho, že dobre vidí človek iba srdcom. A ľúbi iba srdcom.






Here, we just happened to be co-ordinted in black and white with Martina. 
Apparently, the T-shirts are almost sold out (here links where you can find them as well as more pictures from the shooting), BUT at this moment, they are specially available at Pohoda festival's design shop at the Visegrad stage.
(In case you're skipping Pohoda, one of them will be available in a giveaway next week).

S Martinou sa nám podarilo náhodne čiernobielo skoordinovať. 
Tričká sú už takmer vypredané (info kde sa dajú kúpiť a viac fotiek z fotenia, nájdete tu), ALE 
- k dispozícii sú momentálne a výnimočne na Pohode, v dizajn shope na Visegrad stage-i. 
(Ak Pohodu vynechávate, budúci týždeň sa jedno objaví aj v giveaway.)

8 comments:

  1. Dajú sa tieto tričká objednať aj niekde cez internet? Skvelý projekt a rada by aom prispela.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onka, ahoj, posledne kusy boli prave na Pohode, ale podla info zo City Souls by sa mala na jesen robit dotlac, tak vydrzat! :-)

      Delete
  2. congrats!
    a make love........and photos...:)
    enrú

    ReplyDelete
    Replies
    1. tsssss... .ty mas nejake dobre infos :-)

      Delete
  3. Dobre vymyslené tričko :) aj to dogue sa mi páči :D
    www.gummybaum.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. važne super vymyslene tričko :) :D http://www.lola0140.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. super trika a super fotky - na tý poslední jste obě božský :)

    ReplyDelete