1/07/2011

In her style: Lili Weiss Hill, Winter 2010/part 3





Just before we started shooting the third outfit, Lili's husband Tony came back from the market and brought her these vintage pink roses that she loves (and that just so perfectly complement the whole picture :-) I love the fact that in all of the outfits shown, Lili managed to sneak in pieces from Slovak designers (see also previous posts). 
Distance is a funny thing, sometimes it brings you closer to people or things you left behind. I think Lili is really happy and comfortable living in London, with all the possibilities and art community, but she also told me that suddenly she misses speaking in Slovak, which made her fond of the language and her desire to write in it in a way she never before thought possible...

Style essentials: dress: 1930's, petticoat: 1920's, coat: Boris Hanečka, earrings: DIY, shoes: 1960's Gamba, roses: from husband with love :-) Speaking of whom, let me introduce him to you: Tony Hill.


Akurát sme sa vybrali fotiť tretí outfit, keď sa Lilin manžel Tony vrátil z trhu aj s kyticou týchto staroružovo tónovaných ruží, ktoré ona tak miluje (a ktoré zhodou okolností tak krásne dopĺňajú obraz :-) Páči sa mi, že do všetkých, aj predošlých, outfitov sa Lili podarilo prepašovať kúsky od slovenských dizajnérov.
Vzdialenosť je zvláštna vec, občas vás dostane bližšie k ľuďom a veciam, ktoré ste zanechali v diaľke. Mám pocit, že Lili je šťastná a spokojná v Londýne so všetkými jeho možnosťami a umeleckou scénou. Tiež však hovorila o tom, že zrazu a nečakane jej chýba slovenčina, čo v nej vzbudilo lásku k jazyku a túžbu písať v ňom - niečo, čo nepredpokladala, že sa stane práve v Londýne... 

Style essentials: šaty: 30-te roky, spodnička: 20-te roky, kabát: Boris Hanečka, náušnice: DIY, topánky: Gamba zo 60-tych rokov, ruže: od pána manžela s láskou :-) 
A keď ho už spomíname, tak ho aj predstavíme: zoznámte sa, Tony Hill.





Lili and Tony are both amazingly creative people. Tony is an artist and photographer who studied at St. Martin's and works at his studio Kinglux (which you can find here), with already some beautiful photography books published.

After Lili moved to London, at some point they felt they want to put out their creative energy and guess what - they put together their own magazine - yes, simple as that and genius at the same time :-) Do you want to do what you love and show it to the world? Do it on your own terms. You can flip through the pages of the first Kinglux magazine here or buy one of the printed examples here
I am so curious what these two will be up to next, promise to share it with you though :-) Thank you, dear Hills, for being so wonderful and inspirational! And now everybody have a lovely weekend! :-)

Tony's style essentials: denim jeans: All Saints, jumpers: All Saints and Makin Jan Ma, T-shirt: AAA, jacket: Alexander McQueen, shoes: Zara, necklace: donkey tooth from Hawaii, hat: Zara, brooch: vintage birds from New York.


Obaja Lili aj Tony sú úžasne tvoriví ľudia. Tony je umelec a fotograf, ktorý študoval na St. Martin's a pracuje vo svojom štúdiu Kinglux (nájdete ho tu), a na konte už má krásnu sériu fotografických kníh.

Po tom, ako sa Lili prisťahovala do Londýna, v určitom momente obaja pocítili potrebu dať voľný priebeh a priestor svojej tvorivosti a nápadom, takže urobili čo? Vydali si vlastný časopis. Tak. Jednoduché a pritom geniálne :-) Chcete robiť to, čo vás baví, a ukázať to aj svetu? Robte si to po svojom, nič nie je nemožné. Prvé a zatiaľ jediné číslo časopisu Kinglux si tak môžete "prelistovať" tu alebo si jeden z vytlačených exemplárov zakúpiť tu.
Ja som zvedavá, do čoho sa títo dvaja pustia v najbližšom čase, a sľubujem, že ich tu ešte budete vidieť :-) Ďakujem, milí Hills za váš čas a inšpiráciu! A hromadne prajem snový víkend! :-)

Tonyho style essentials: džínsy: All Saints, pulovre: All Saints a Makin Jan Ma, tričko: AAA, sako: Alexander McQueen, topánky: Zara, náhrdelník: zub somára z Havaja, klobúk: Zara, brošňa: vintage vtáčiky z New Yorku.

24 comments:

  1. Ako z inej planety a casu, nadhera!

    ReplyDelete
  2. nemaju chybu! fakt uzasní
    xx

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  3. .... nasli sa :)

    J.

    ReplyDelete
  4. The jacket is really amazing. It's surprising that someone wears such long dresses and skirts these days--such a nice relief from the mini-skirts we usually see everywhere!

    ReplyDelete
  5. Krásne fotky, krásny pár a ten kabát je absolútne ÚŽASNÝ!!!

    ReplyDelete
  6. Beautiful pictures - you really crowned the whole set, tonbo :)

    ReplyDelete
  7. fashion editorial deluxe!
    Na Liane aj vidieť tú spokojnosť a milý pokoj, čo je oproti minulosti asi najkrajšia zmena - a rozhodne vyzerá báječne.
    PS:... a tá brošňa! Dvaja holúbkovia :)

    ReplyDelete
  8. Oni dvaja sa nasli. Mam rada take dvojice, ktore k sebe pasuju ako puzzle. Este aj na obrazku.

    Ona ma prekrasne saty. A tebe sa podarili zase raz NADHERNE fotky

    ReplyDelete
  9. ďakujem tonbo, to sú skvelé fotky

    ReplyDelete
  10. kabát je úžasný, rovnako ako aj Boris :) a inak ideálny pár, veď koľko chlapov dnes kúpi žene len tak ruže?! :) lájk na tento post :)

    ReplyDelete
  11. Skvelé! Nádherné šaty,krásny k sebe pasujúci ľudia.Vyzerajú božsky.

    ReplyDelete
  12. .. mmm, rozprávka.. krásne im to spolu svedčí a okrem iného sa mi veľmi páči tá vtáčiková brošnička :)

    ReplyDelete
  13. mate vsetci pravdu, su to "uzasnaci" :-)))
    Foly: dakujem!
    Rachel: so true. I actually would love if you would meet, guys :-)))

    ReplyDelete
  14. krasne fotky, uzasny par, styl lili sa mi pacil uz pred niekolkymi rokmi, ked ho niektori este nechapali :-) je stale neprehliadnutelna, inspirativna.

    ReplyDelete
  15. ty růže jsou nejkrásnější co jsem kdy viděla!

    ReplyDelete
  16. ona je taka prekrasna....

    ReplyDelete
  17. páni, nemůžu se rozhodnout, kdo z nich je úžasnější! na oba se krásně dívá, ale tonyho styl je mi bližší :)

    ReplyDelete
  18. I seriously love your site.. Very nice colors & theme. Did you create this website yourself?
    Please reply back as I'm attempting to create my own personal website and want to find out where you got this from or just what the theme is called. Kudos!
    Here is my page :: man utd transfer rumours 2012

    ReplyDelete