4/12/2011

Mikina Dimunova, Paris



As somebody mentioned yesterday in the comments, Mikina seems to be the most stylish Slovak export article to Paris :-) She's been living here for a few years now, working as a freelance graphic designer,  for French and Slovak clients as well - like designing the Chanel make-up artist's handbook, covers of Slovak books or creating visual identities of brands. You can find her portfolio here and pictures here. I was lucky to be vising her place and balcony, ha :-)

Ako včera niekto z vás komentoval, Mikina je zrejme najštýlovejší slovenský exportný artikel s destináciou Paríž :-) Žije tu už pár rokov a pracuje ako freelance grafický dizajnér pre francúzskych aj slovenských klientov - napríklad pre Chanel navrhovala príručku vizážistov, a na svedomí má aj obálky slovenských kníh a vizuálnu identitu značiek. Jej portfúlio tu a fotky tu. Ja som navštívila jej životný priestor a známy to balkón, ha :-)








Mikina is wearing a Mikyta piece of jewellery made from a tie that can be worn as a headband, armband, belt, necklace, scarf, it's really up to your imagination really :-) The creator of these pieces is Mikina's friend, Zuzana Mikytova, while Mikina did the visual identity of the brand. Got it? :-) You can find them on Facebook too. Oh-la-la, it was a splendid day in Paris. Merci, bissous!

Mikina má na sebe kúsok značky Mikyta - zrecyklovaná kravata sa dá nosiť ako čelenka, šatka, náramok, opasok, náhrdelník, čo vám len predstavivosť dovolí. Tvorcom tohto kúsku je Mikinina kamarátka Zuzana Mikytova, Mikina vytvorila vizuálnu identitu značky. Jednoduché :-) Nájdete ju aj na Facebooku. Tralalá, bol to parádny parížsky deň. Merci, bissous!

11 comments:

  1. Cute girl! I love the shot taken outside her window. Amazing!

    ReplyDelete
  2. s kravatou to vyriešila fakt svetovo

    ReplyDelete
  3. ten napad s kravatou je uzasny!

    ReplyDelete
  4. Come on, how is it that you make such a wonderful pictures? Amazing - Mikina & you alike! :)

    ReplyDelete
  5. What a beauty. Paris is lucky to have Mikina.

    ReplyDelete
  6. skvelé!!! :D vyzerá vážne originálne ;)

    ReplyDelete
  7. krasne, krasne, krasne :-)

    ReplyDelete
  8. jů, ta mikina se má! Je krásná, stylová,šikovná a ještě bydlí v Paříži a má takový fajnový balkónek a byt! :-)

    ReplyDelete
  9. shanita: thanks!

    rick: that's for sure :-)

    dakujem za vase komenty, ano, je to vzacne, ked sa talent a krasa takto vynimocne snubia :-)))

    ReplyDelete