5/23/2011

F&F A/W in Budapest








Honestly, I did not know what to expect from F&F's Autumn/Winter 2011 fashion show. Thanks to Daria I got invited to the show in Budapest as her "plus one" on the invitation (lucky me! :-), all curious.
The show was very professional - the setting, stage, music, models and the whole atmosphere - and I was happy to see some summery orange and red transitioning into autumn by being mixed with brown, blue and black, and soft, warm neutral colours and materials. It is clear that for a brand like F&F the main point is in translating the on-going trends to a wider audience, which I think they handled cleverly. I wasn't too keen on the men's pieces (except the soft, suede jackets with black flaps that screamed "come, I'll give you a hug"), but got a few on my wishlist from the women's collection.
Plus, Budapest is simply amazing, so big thanks to Zuzana at F&F showroom for what turned into a very pleasant ladies night out :-)

Úprimne, nemala som úplne predstavu, čo očakávať od F&F prehliadky pre jeseň-zimu 2011. Vďaka Darii som sa stala jej "plus jedna" na pozvánke (mám prosto to šťastie! :-), celá zvedavá.
Show bola veľmi profesionálna - od miesta konania, pódia, dizajnu, hudby, modelky až po celkovú atmosféru - a mňa potešil napríklad prechod letnej oranžovej a červenej do jesene a ich zmixovanie s petrolejovou, hnedou, čiernou a mäkkými prírodnými farbami a materiálmi. Je jasné, že pre značku ako F&F je poslaním tlmočenie aktuálnych trendov širšiemu obecenstvu, čo sa im, myslím, veľmi šikovne podarilo. Mužské kúsky mňa nezaujali (až na hnedý semišový oblek s čiernymi límcami, ktorý vábil "poď do môjho objatia" :-), ale z dámskych mám pár na wishliste.
Navyše, Budapešť je famózna, takže veľké vďaka Zuzane z F&F showroomu za zážitok a príjemnú dámsku jazdu :-)

11 comments:

  1. ako tak pozerám na fotky z prahy, aj od vás z budapešti, všetci ste si to parádne užili a prehliadky museli stáť naozaj za to! :)

    ReplyDelete
  2. No tie dlhe cierne saty... Ach

    ReplyDelete
  3. prehliadka vyzerá celkom pekne, no ja som si k tejto značke zatiaľ cestu nenašla

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  4. ty fotky se ti mimoradne povedly!

    ReplyDelete
  5. jak ti dobre vysli fotky! super

    ReplyDelete
  6. tie cierne saty vyzeraju guuut

    ReplyDelete
  7. fiha, aj moj wishlist prave pribral par kuskov...;))
    pekne.

    m.t.

    ReplyDelete
  8. dlhééé čierne..... šité pre mňa.

    (prebieha giveaway)

    ReplyDelete
  9. Podľa fotiek tam bolo podľa mňa veľa pekných vecí!

    ReplyDelete
  10. patrik: jo! :-)

    jaja: chapem, som si myslela aj ja, kym som si nenasla supa-dupa cierne saty vo vypredaji za 9 euro :-)

    danny: dakujem, od teba je to extra pochvala :-)

    cajova: aj pre mna :-)

    harrygoaz: thanks, same to you! :-)

    ReplyDelete