7/19/2011

Vintage streetstyle, round 2: Alena


Photo sent by Janka K.: "On the picture is my mom while in high school, around 1975. Check out the white socks pulled up to the max and the great bag in the background - I still have that one in my closet, it is blue with red handles, so I might be just using it this year."
And let me add I love the tennis themed shirt and shorts, very Wimbledon chic! :-)

Fotku poslala Jana K.:" Na fotke moja mama, keď bola gymnazistka, asi rok 1975. Oceňujem biele ponožky vytiahnuté kam sa dá a super tašku v pozadí - dodnes ju mám v skrini, je riflová modrá s červenými rúčkami - takže tento rok ju asi vyťahujem."  
Ja ešte dodávam, že aj košeľa s tenisovými raketkami a šortky stoja tiež za to, čistý Wimbledon chic! :-)

8 comments:

  1. jej, pani doktorka, stale turboenergicka zena :))

    ReplyDelete
  2. co to, pani doktorka? :-) to je neuveritelne kto koho pozna :-D

    ReplyDelete
  3. s Jankou sme chodili na základnú aj gympel, BFF :) ..inak, ani som si nemusela nič prečítať- tak sa podobajú, že som ju hneď spoznala :)

    ReplyDelete
  4. jeej, túto košielku má moja mamina tiež dodnes v skrini :)

    ReplyDelete
  5. Skvělé! Myslím, že podobný outfit by byl chic i dneska :). T.

    ReplyDelete
  6. my sme pred pár rokmi vyhodili do zberu všetky staré burdy (mama je krajčírka a burdy mala asi od roku 1970 aj zahraničné) a mama vyhodila aj všetky svoje staré veci, pamatam si ako malá som si ich obliekala a donekonečna som sa v širokých dlhých sukniach točila teraz by som ich ocenila :) táto fotka je úplne skvelá a s outfitom by sa v pohode hodila aj do dnešnej doby :)

    ReplyDelete
  7. g: fakt? cista zavist! :-)

    anonym: uplne!

    klepi: nerob, vsak som skoro pri tvojom popise zinfarktovala ;-) skoda, skoda, moja mamina tiez sila podla burd, nejake skvosty nam este ostali :-)

    ReplyDelete