10/18/2011

Bad Boys Wanted


The new Lenka Sršňová collection, presented at Cvernovka. Shot in black and white. Yes, I know exactly what you think. That Lenka's probably the most colourful young Slovak designer, so what's wrong with me?! Well, I actually also think that she creates great shapes (hello, man's jackets! and flowing fabrics!) and her own, original prints, and I thought these elements could be emphasized this way. And I was also simply longing for black and white photography for a change, so what :-)
Bad Boys (and girls) were wanted also thanks to Radka Kováčikova's funky accessories, Mimo Architects' set design and live music by Billy Barman.

Nová kolekcia Lenky Srňovej, z prehliadky v Cvernovka. Fotené na čiernobiely film. A presne viem, čo si myslíte. Že Lenka je pravdepodobne najfarebnejšia mladá dizajnérka, tak čo sa mi to porobilo?! Okrem toho si ale tiež myslím, že robí skvelé siluety (haló, pánske saká! a rozlietané látky!) a originálne autorské potlače, a mala som pocit, že by sa tieto elementy mohli tak zdôrazniť. A okrem toho som túžila po čiernobielej zmene. Tak :-) 
K úspechu Bad Boys Wanted prispeli: vtipné doplnky a šperky Radky Kováčikovej, set dizajn a spolupráca na modeloch od Mimo Architektov a live hudba Billyho Barmana. 



 


 


 


 

10 comments:

  1. super modely a pěkní pánové!

    ReplyDelete
  2. jéj vidím sa v publiku! :)

    ReplyDelete
  3. Tatiana: ano, to sa stava tym v prvych radoch :-)))

    ReplyDelete
  4. ale veru pekné v tom čierno-bielom!

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  5. velmi zaujimave modely a super nafotene! nech zije analog!

    ReplyDelete
  6. ej, tak toto už áno, a vôbec mi nevadí že to je čierno-biele ;)

    ReplyDelete
  7. mne sa to velmi páčilo..a máš pravdu, že čiernobiela dobre zvýraznuje tie siluety..ale takto mi tam tá kriklavá ružová chýba! :D

    ReplyDelete
  8. le simple, marhul, bonnit-s: dakujem

    matej: dakujem, na jeho zdravie! :-))

    Moni: ja viem, to je pre zmenu :-)

    ReplyDelete
  9. Dobry napad, je to... ine takto.

    ReplyDelete