11/16/2011

Story of a coat, Paris streetstyle


Someone told me a story of two designer students, friends. They were both equally talented and smart. After school one ended up working for a designer brand, creating new lines and pieces for shows. The other ended up working for a big retail brand, creating pieces that were supposed to be copying the trends the first one has created. I would love to be at that table when the two meet for coffee :-)

Paneled Dries van Noten coat, as seen in Paris, spring 2011.  
All characters appearing in this post are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental. Really.

Niekto mi hovoril príbeh dvoch študentov módneho návrhárstva. Nepamätám si mená, ani či to boli ženy alebo muži, zjednodušme to na ženy. Obidve boli rovnako talentované a šikovné. Po škole jedna z nich začala pracovať pre návrhársku značku, kde vytvárala nové kolekcie na prehliadky. Druhá začala pracovať pre veľkú obchodnú značku oblečenia, a mala navrhovať kúsky, ktoré kopírovali trendy a návrhy tej prvej. Chcela by som byť pri tom stole, keď sa tieto dve stretli na kafe :-) 

Kabát Dries van Noten, Paríž, jar 2011. 
Všetky osoby v tomto poste sú vymyslené, akákoľvek podobnosť s osobami žijúcimi alebo nežijúcimi je čisto náhodná, Naozaj.

6 comments:

  1. krásny kabát. páči sa mi ten "akože" príbeh.

    ReplyDelete
  2. ten kabat!!!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kabát úžasný , rukavice úžasne, kabelka úžasná, vyžarovanie úžasne joj krasa !!!! :)

    ReplyDelete
  4. krasny kabat, a rukavice uzasne. super pribeh :)

    ReplyDelete
  5. zimní kabát zrovna sháním a tenhle je z kategorie těch ideálních... začínám šetřit :D

    ReplyDelete