12/17/2011

Prêt-à-click


Welcome to the Christmas shopping edition of Prêt-à-click.
Vitajte v predvianočnej nákupnej edícii Prêt-à-click.

1. For young contemporary art gifts jump to Soda gallery, for handmade heaven and lots of action go to Winter Urban Market in Cvernovka, and on Sunday visit Slávica for shopping, drinks and snack and young designers in attendance. Bonus: they will wrap your shopping into stylish "clutches" made from old advertising banners :-)
Darčeky od mladých súčasných umelcov nájdete v Soda gallery, pre nádielku handmade darčekov a kopec sprievodných akcií sa zastavte na Winter Urban Markete v Cvernovke, a v nedeľu k Slávici na nákup s pochúťkami a v spoločnosti slovenských dizajnérov. Bonus: darčeky sa tam balia do parádnych "psaníčok" z reklamných plachiet :-)

2. I love the smell of old books, but won't say no to online antiquarian either, look here, black on white.
Mám rada vôňu starých kníh, ale nepohrdnem ani online antikvariátom, aha tu, čierne na bielom.

3. To complete the pre-Christmas atmosphere, I will put on something from the COS collection, dream about making these perfect cupcakes (yeah, in my dream) and enjoy a little bit of bookshelf porn :-) Merry weekend to you too!
Dokonalú predvianočnú atmosféru doplním kúskom z kolekcie COS, budem snívať o tom, že vyrábam takto dokonalé cupcakes (a potom sa zobudím...) a užijem si chvíľu knižnicového porna :-) Krásny víkend aj vám!

3 comments:

  1. tak to všetko vyzerá veľmi lákavo, najmä ten antikvariát :)

    ReplyDelete
  2. Óó, vdaka za tip na ten antikvariát, už dlhšie som niečo také hladala a majú tam dokonca presne to čo chcem :). už som si hned objednala darček pre seba :D

    ReplyDelete
  3. Ramy: tak to sa tesim, hoho! Pravidelne obdarovavanie seba je megazdrave! :-))))

    ReplyDelete