4/25/2013

On the bench, Prague


One thing I really miss in Bratislava, are the very New York-ish benches in front of cafes, shops, delis, so I was happy there are a few in Prague, so perfect for people watching... like these two on the bench right next to ours, chatting away in the afternoon.
While I like the young man's spring colours (my uniform these days is white and blue and golden chains, oh really, golden chains. More on them soon...), I LOVE the girls spring black with the lipstick, golden hair and tough leather satchel. Here's to sitting outside on benches!

Jedna z vecí, ktorá mi v Bratislave veľmi chýba, je taká newyorská kultúra lavičiek pred kaviarňami a obchodíkmi, z ktorých sa dá perfektne sledovať ulica a ľudí na nej (ak o nejakej v Bratislave viete, sem s ňou), s o to väčšou radosťou som si posedela na jednej z pár v Prahe. A po očku sledovala týchto dvoch na lavičke vedľajšej. 
Jarné farby mladého muža na mňa pôsobia veľmi príjemne (moja uniforma tieto dni je biela s modrou a zlatými reť(i)az(k)ami, presne tak, zlato! K tejto téme sa ešte vrátim...), ale jarná čierna mladej ženy ma dostala ešte viac - s rúžom, zlatavými vlasmi a masívnou koženou taškou. Nech žije posedávanie na lavičkách!




11 comments:

  1. megakrásne, a hlavne ten jej úsmev :)

    ReplyDelete
  2. aj mne to chýba! v berlíne boli aj pred takými obchodmi ako maybelline a tak :-)

    ReplyDelete
  3. prosim ta, kde to bolo? aky obchod?

    ReplyDelete
  4. veru,veru.chybaju.je poznam len jednu. tu cervenu s latkovymi panakmi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ktoru lavicku myslis, kde v bratislave? dakujem!

      Delete
  5. To je pri cumilovi, oproti bankomatu CSOB, ta lavicka patri suvenirom obchodu. je malicka zmesti sa tam len jeden clovek a 2 panaky :D

    ReplyDelete
  6. Sú aj Ba, treba hľadať. :)

    ReplyDelete