8/11/2013

Prêt-à-click




Got a new favorite place in town: the U Kubistu bistro. Simple design, excellent, fresh food, local wines, lovely atmosphere, makes me feel like I am in New York. Or Copenhagen (which I haven't been to yet, but feels like it, haha). From tomorrow on they have a wifi installed, so I found a new second home and office :-) Plus a few highly clickable links for you:
Moje nové obľúbené miesto v meste: bystré bistro U Kubistu. Jednoduchý dizajn, výborné jedlo z čerstvých surovín, lokálne vína, milá atmosféra, mám z toho ľahko nújorský feeling. Alebo kodaňský (aj keď v Kodani som ešte nebola, ale takto si to predstavujem, haha). Od zajtra majú aj wifi, takže mám druhý home office :-) Plus pár prudko klikateľných linkov pre vás:

1.  The old city market Stará Tržnica is renewing regular food and community markets and they are looking for sellers. If you know any, here all the info.
Stará Tržnica plánuje obnoviť pravidelné potravinové a komunitné trhy a hľadajú trhovníkov-predajcov do najkrajšej tržnice mesta. Ak o nejakých viete, tu všetko info.

2. There are some things in life that make you feel content. Like this Slovak food-lifestyle-photo blog.
Niektoré veci a momenty majú schopnosť vyvolať pocit takej príjmenej spokojnosti. Napríklad aj tento slovenský food-lifestlyle-fotoblog

3. And then there are those arousing restless thoughts. Like Psychonautica8 and my favorite article to discuss (and there were loooong discussions with my guy, who by the way writes the blog).
A potom sú také, ktoré vyvolávajú skôr nepokoj myšlienok. Ako Psychonautica8 a jeden z obľúbených článkov na diskusiu na nej. A boli to dlhééé diskusie s chlapom, verte mi (ktorý ten blog píše).

Bonus: In case it made you feel anxious, click here. Yup, this blog is officially famous, haha!
Update: The story is continuing to develop. Oh how could they! :-)
Bonus: Pre zahnanie prípadných pocitov úzkosti, klik sem. Je to tam, tento blog je oficiálne slávny, haha. Dovi! :-)  
Doplnenie: Príbeh sa rozvíja. Ako len mohli?! :-)

5 comments:

  1. prijemne, navodzuje skor berlinsky feeling

    ReplyDelete
  2. Bonus velmi pobavil :D

    ReplyDelete
  3. kto stoji ze tym blogom bonusovym ?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nejaky hipster z vychodu asi :-))) ale, taky mily chalan, co sa pohybuje okolo mody :-)

      Delete