9/16/2013

Prêt-à-click


Woohoo, thanks to Eva magazine for visiting my closet! It was nerve wracking fun to share some moments, and a new experience as well (usually it's me peaking inside other people's wardrobe), you can check it out in the October issue. And these highly clickable and very fashionable links for you:
Ta-dáám, ďakujem magazínu Eva za návštevu v šatníku! Bola to zábava, stres aj nová skúsenosť v jednom (väčšinou ja nakúkam do šatníka iným). Vy do toho môjho môžete nakuknúť v aktuálnom, októbrovom čísle. Aj na zopár prudko klikateľných, prudko dizajnovo-módnych linkov:

1. From today on, the Design Week is in full bloom in Bratislava. Every year growing and getting better. Among others I am quite curious about the Fashion Marš event, here. Other tips where to go and what to see on this small design blog.
Od dnešného dňa začína v Bratislave Design Week. Každý rok väčší, lepší, zaujímavejší, tento rok napríklad okrem kopec iných aktivít ponúka prvý Fashion Marš v uliciach mesta. Ďalšie tipy kam a na čo ísť, nájdete napríklad na tomto malom dizajn blogu.

2. In Prague, the Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend is starting, and the programme looks amazing. I am very honored and excited to be part of the START-UP jury this year, judging the students competition. Guess the honorary jury member here. I die!
V Prahe tento týždeň začína Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend a program vyzerá fantasticky. A ja som megapoctená byť členom poroty START-UP, súťaže študentov a čerstvých absolventov módneho dizajnu. Mrkajte čestného člena poroty. A vlastne celú porotu. Dovi!

3. A very comprehensive guide to the best of New York Fashion Week, love it!
Perfektný prehľad toho najlepšieho z New York Fashion Weeku, nech sa ľúbi.

Slovenský bonus: Na Slovensku máme síce kopec súťaží Miss, ale v Prahe majú tri Fashion Weeky, veru. Vyznať sa v nich vám pomôže tento článok.

5 comments:

  1. ale veď ja si chcem prečítať čo si napísala do evy, poprosím hodiť nejaký scan! :-)

    ReplyDelete
  2. Ten článok som čítala :) Uži si prahu aj bratislavu :)

    www.bluechicberry.piligin.com

    ReplyDelete
  3. že Jimmy Choo? haha, say hi! :))

    ReplyDelete
  4. človek aby si kúpil aj tú evu konečne, alebo si požičal od spolubývajúcej :D

    ReplyDelete
  5. Jimmy Chooo uuu parada!congrats!:)vyzisti co ma nove :)))

    ReplyDelete