1/21/2014

Šaty pre Adelu




You have already seen the pictures from the making of the dress, now is the first time it got captured on video. To complete the picture, we have met for one last coffee and girl talk with the women that were part of the process: Milada from Tatra banka, whose idea it was to include and present young designers at the Tatra banka Foundation Awards for Art, with Adela, who has been hosting the award show for the last years, and Maja, who was designing the dress this year. Enjoy! (only in Slovak, sorry...)

Fotky z procesu návrhu šiat ste už videli, teraz prvýkrát sa podarilo proces zachytiť na video. A aby bol obraz kompletný, stretli sme sa ešte na jednu kávu a "girl talk" s účastníkmi tohto "zájazdu": s Miladou z Tatra banky, ktorá iniciovala zapojenie a prezentáciu mladých návrhárov na Cene Nadácie Tatra banky za umenie, s Adelou, ktorá večer odovzdávania cien už roky moderuje, a s Majou, ktorá tento rok šaty pre Adelu navrhovala. Nech sa ľúbi!

13 comments:

  1. ve+mi sa mi páči to video, zábery, spracovanie, neviem ako presne to nazvať, ale páči sa mi to asi bude musieť stačiť :)

    ReplyDelete
  2. Krasne video, uplne prijemny pocit z neho mam, citim sa ako keby som tu kavu mala tiez za sebou a saty vyskusane! Super!

    ReplyDelete
  3. velmi prijemne damy, z celeho stretnutia pri kave ide dobry pocit

    ReplyDelete
  4. prijemne damy, velmi sa mi pacilo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujeme, odovzdam pozdravy dalej damam :-)

      Delete
  5. perfektne :) dakujem za sprijemnenie vecera :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rado sa stalo, dakujeme za pozretie :-)

      Delete
  6. jeeej. konecne sa niekto inspiroval Garance (ak si teda mozem dovolit tvrdit) a priniesol novy rozmer kontaktu s "citatelmi" aj na Slovensku. vsetky palce hore

    ReplyDelete
    Replies
    1. mozes, inspiracia bola zamerna, som rada, ze to ma odozvu, hura do dalsich! :-)

      Delete
  7. skvele a cakame na dalsie podobne :)

    ReplyDelete
  8. Bolo to zaujimave, aj ked si damy skakali do reci :D
    Ale kde su tie vysledne saty????? Uslo mi nieco?

    ReplyDelete