4/25/2014

Invitation: Wiegerova vila


Some time ago I have promised you some posts with the label "wedding" - ta-daaam, here the first one. We have found our dream location (AND they had an early summer Saturday available, pure magic). Wiegerova vila is hidden above the vineyards of the little town Sv. Jur close to Bratislava. The first weddings have taken place there last autumn, and parts of it are still being renovated - under the very watchful and tasteful eye of the owners (and with the help of Ponk). These pictures were taken during our visit, in a still empty, quiet space after winter.

Tomorrow, on Saturday, they are opening their doors to visitors to wander around the vila and its beautiful garden - find more information on their Facebook, here.

Pred nejakým časom som vám sľúbila posty s tagom "svadba"- ta-dám, tu je prvý. Keďže ako prvé sme si našli vysnívané miesto (a dokonca mali voľnú sobotu začiatkom leta, čistý zázrak). Wiegerova vila je schovaná vo viniciach nad mestečkom Sv. Jur pri Bratislave. Prvé svadby tam mali minulú jeseň, a niektoré časti budovy sú ešte v rekonštrukcii - pod pozorným dohľadom a citlivým okom majiteľky (a s výpomocou Ponk-u). Tieto fotky vznikli počas našej obhliadky, v ešte prázdnom, po zime oddýchnutom priestore.

Zajtra, v sobotu, majú Deň otvorených dverí, a srdečne privítajú zvedavých návštevníkov - viac informácií nájdete na ich Facebooku.

 


 






16 comments:

  1. úžasný místo! ty to stejně umíš nejlíp zachytit... a těšim se na další wedding-tag :)

    ReplyDelete
  2. jej, to je nádhera. tam bych se vdávalo jedna radost.))

    ReplyDelete
  3. Naozaj úžasné a krásne miesto....na svadbu :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;-) vsak sa tam hadam vidime, info coskoro

      Delete
  4. naozaj krásne miesto na svadbu! ;)

    ReplyDelete
  5. Vyzerá to tam nádherne a teším sa na tvoju svadbu, pretože viem, že nebude typická slovenská, ale taká ako sú obrázky na pintereste. Už sa neviem dočkať fotiek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Becca, dakujem, mame teraz zur z planovania, tesime sa na to ako decka na vianoce :-)

      Delete
  6. tak som si presne aj ja vysnila keď som videla prvý krát odtial fotky :) najlepší výber :)

    ReplyDelete
  7. Vau krása, som zvedavá na ďalšie fotky vyzerá to super :)

    ReplyDelete
  8. toto je uplne top top misto

    ReplyDelete