12/27/2014

People and living for Eva magazine: Zuz & Sylvia's rental apartment


Or what didn't make it into the current issue of EVA magazine's People and living column: visiting Zuz and Sylvia's Prague rental apartment. They have both decorated their rooms in their style that is clearly visible in their personal styles and blogging as well.

Alebo čo sa nevmestilo do aktuálneho čísla magazínu EVA: návšteva v pražskom podnájme skvelej Zuz a Sylvie. Každá z nich si svoju izbu premenila vo svojom štýle, ktorý sa odzrkadluje aj na ich štýle obliekania aj blogovaní.




Zuz is the master of creating a homely atmosphere with collages from colours, shapes, cute, nostalgic or stylish things brought back from travels or thrift stores. Her room is like from a Pinterest board.

Zuz si vytvára útulnosť svojej izby zátišiami poskladanými z tvarov, farieb, milých, nostalgických aj štýlových predmetov z ciest aj blšákov. Je to ako oživený Pinterest board.









Sylvia is the minimalist with the random crazy touch (like the plush unicorn above her bed). She feels best in white and surrounded by neutral colours, simple materials without patterns - so visible in her room as well.

Sylvia je minimalista s občasnými úletmi (plyšový jednorožec nad postelou), cíti sa dobre v bielej a neutrálnych farbách a čistých materiáloch bez vzorov, a to odzrkadluje aj jej izba.






Which room would you feel best in? Thanks to the girls for the nice time and breakfast. Their joint blogging you can find at the new site we are slash, look.

V ktorej izbe by ste sa cítili najlepšie vy? Ďakujem krásne dievčatám za strávený čas a raňajky. Ich spoločné blogovanie nájdete na platforme we are slash, aha.

17 comments:

  1. Krasne priestory, ak sa mozem spytat, aka lokalita? .)

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to v ulici nedaleko Jiriho z Podebrad, tusim Vinohrady

      Delete
  2. oooo velmi pekne. az sa neviem rozhodnut! milujem zuzkine zatisia, ale jednorozec ma u mna 100 bodov. anyway krasne fotky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem. jednorozec bol vraj darcek k narodeninam :-)

      Delete
  3. krasne su oba, kazdy ma nieco zaujimave :)

    ReplyDelete
  4. Krásne sú oba, nevedela by som sa rozhodnúť :)

    ReplyDelete
  5. hrozně krásný! já mám tak ráda tvoje fotky... ta fotka Sylvi na posteli je úžasná! asi by se mi víc líbilo u Zuz ale zase ten jednorožec! :D a každopádně dobrá inspirace pro náš byteček :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alice, dakujem krasne, pozdravujem, aj vas bytecek! :-)

      Delete
  6. tá lampa pri posteli je wauuu! odkiaľ? aj ja chcem.
    za mňa Sylvia, Zuz izbu by som nechcela upratovať :o)
    Lubi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lubi, podla mna to je Kartell Bourgie, skus vygooglit predajcu :-)

      Delete
  7. Obě jsou skvělá, Zuzčina barevná mi asi sedí líp, ale Sylva má zase skvělého jednorožce nad postelí.) Celkově moc příjemné bydlení, krásně se na to dívá.

    ReplyDelete
  8. co-o-ooooo ten jednorozec!!!! co ti jebe to chcem :DDD
    Inak uzasny byt, vidim ze vysoke stropy ♥
    a tie tvoje cervene topanky su absolutne uuuzasne! vobec ne moj styl a teda ani vyska ale milujem ich a hadam sa raz na takych naucim chodit a potom si kupim presne tie iste :D

    ReplyDelete