8/29/2011

Vintage streetstyle, round 2: Winners


For the second time, Matej from lomography (the lovely sponsor of Vintage streetstyle) and myself got together over your vintage family pictures published in round 2 to give out this beauty - the La Sardina lomo camera with additional flash - to one of you. We had many wonderful pictures and stories to choose from and it wasn't easy, but here it is:

Po druhý raz sme sa s Matejom z lomography (váženým to sponzorom rubriky Vintage streetstyle) stretli a zasa raz zasadli nad vašimi fotkami z druhého kola Vintage streetstyle, aby sme poslali túto krásku - La Sardina - jednému zo zúčastnených. Rozhodovali sme sa spomedzi veľkého množstva krásnych fotiek a skvelých príbehov a nebolo to jednoduché, ale tu to je:


1. La Sardina goes to Klára J. for the picture of her great-grandfather and his companions. What we loved about this picture was the overall style and atmosphere as well as the little details (the hats, the dress of the ladies, the bow ties and ties, the old camera) that make up the whole picture. You can find the whole post here.
La Sardina putuje Kláre J. za fotku pradedečka a jeho známych. Čo sme na tejto fotke ocenili, bol celkový štýl, atmosféra a malé detaily (klobúky, šaty dámy, kravaty a motýliky, starý fotoaparát), ktoré vytvárali celkový dojem. Celý príspevok nájdete tu.

Because it was really difficult to choose one picture, we decided to give out little presents also to the following pictures:
A pretože vybrať iba jednu fotku z mnohých bolo naozaj ťažké, rozhodli sme sa malými pozornosťami oceniť aj nasledujúce fotky:


2. The stylish Bibi alias grandma as sent by Michaela P. See the whole post here.
Štýlová Bibi alias stará mama Michaely P. Celý post nájdete tu.


3. The only 90's picture of Marica B.'s mom with a whole lot of attitude and a little bit of Hawaii. The whole post you can find here
Jedinú 90's fotku štýlovej maminy a kúsok Havaja s ňou poslala Marica B. Celý post tu.

And a big Thank you! goes to everyone sending in pictures and their stories - I am honestly overwhelmed by it, so all of you whose pictures and stories haven't been published yet, they will be gradually. Which means Vintage streetstyle is continuing with round THREE, starting around the 15th of September, closing by the end of October. If you want to participate, see the instructions here. The main prize will again be a wonderful lomography camera and I have another lovely sponsor for you - tell you about it later. Have a wonderful rest of the summer!

Veľká vďaka ide všetkým, ktorí sa zúčastnili a poslali svoje fotky a ich príbehy. Som príjemne prekvapená množstvom krásnych príspevkov, čo znamená, že všetci, ktorých fotky som ešte uverejniť nestihla, urobím tak postupne. Rubrika Vintage streetstyle tak pokračuje kolom TRI, ktoré začne okolo 15. septembra a potrvá do konca októbra. Základné inštrukcie nájdete tu. Hlavnou cenou bude zasa raz šikovný foťák z lomography a mám pre vás aj ďalšieho, zatiaľ utajeného sponzora. Krásny zbytok leta prajem!

9 comments:

  1. prenadherne saty na krasnej fotke, vyber je super!!
    http://kateonskate.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. naozaj dobrý výber, najmä tá prvá foto je super :)

    ReplyDelete
  3. aj ja schvaľujem výber :D

    ReplyDelete
  4. skvelý výber ... blahoželám víťazom :o))

    http://truskawka-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. jeee, Bibi je ocenená! Sa bude tešiť ;)

    ReplyDelete
  6. no ta třetí je skvělá!:)
    fakt parádní výběr,a těším se na další podobnou "akci" !:)

    ReplyDelete
  7. no super, tesim sa, ze sa vyber zda aj vam - vsak sme si nad nim aj lamali hlavy :-))))

    a ak mate podobne fotky, sup s nimi do tretieho kola!

    ReplyDelete