11/20/2014

Simona, at Fashion LIVE!


I love a good coat. Doesn't matter if thrifted or a designer piece, I think one of the key things with coats is, they should look good from any angle - front, side, back. That was one of the reasons why I love Simona's coat (and actually forgot to ask where it was from. Not that it matters. Thrifted or designer, remember. Right. Still. Where is it from pleaaase?)
I also love the fact that it looks so clean and simple and yet you can already see the ways you can fold it, tuck it, twist it, to create a new look. Versatile minimalism all the way!

Dobrý kabát je úplným základom zimného šatníka. Jedno, či zo sekáča alebo od dizajnéra, jednou z dôležitých črt dobrého kabáta je, že by mal vyzerať dobre zo všetkých strán - zpredu, boku, zozadu. To bol jeden dôvodov, prečo ma zaujal Simonin kabát (a úplne som sa zabudla spýtať odkiaľ ho má. Nie, že by na tom záležalo. Sekáč alebo dizajnér, všakže... Tak. Ehm. Odkiaľ je, prosííím?). 
Lebo na tomto kabáte ma ešte baví fakt, že vyzerá tak krásne jednoducho a čisto, a pritom už na obrázku vidíte všetky možnosti ako sa dá prehnúť, zapraviť, prehodiť a vytvoriť tak nový spôsob jeho nosenia. Verzatilný minimalizmus, to je ono.



9 comments: