8/26/2010

Turquoise eyes, Banská Štiavnica streetstyle via Bratislava


One simple accessory in turquoise. Brings out the colour of her eyes. Simply beautiful.

7 comments:

  1. páči sa mi jej tvár a zaujímavé oči :) a samozrejme aj outfit :)

    ReplyDelete
  2. nemôžem si pomôcť, ale toto mi príde nudné.... nehovorím, že je to zlé, presne ako píšeš, simply beautiful, ale obliecť si jednu bielu blúzu doplnenú náhrdelníkom a zavesiť to na streetstyle blog, to nie.... niektoré fotky tu máš veľmi pekné, s nápadom a štýlové. tak sa dúfam nehneváš za moju kritiku, ale toto proste nie :))
    pekný večer

    ReplyDelete
  3. Simusa: suhlasim :-)
    Majka: konstruktivna kritika je predsa vzdy vitana :-) takze dakujem za tvoj nazor, vazim si ho. moj nazor je, ze v jednoduchosti je krasa. a pozor, nie je to take jednoduche ako sa to zda :-) vzdy ma potesi, ked niekto dokaze minimalisticky a pritom uplne dokonale zvyraznit detail, moment alebo crtu svojej osobnosti, v tomto pripade oci. aj obycajnou bielou bluzou a nahrdelnikom. och, kolkymi sposobmi to mohla spravit inak. ale takto to je ona. elfka z banskej stiavnice. pre mna v tom momente dokonala. pretoze pre mna to nie je iba o outfitoch. vzdy je to o cloveku a jeho vyzarovani. prazdnemu cloveku ani tisic outfitov nepomoze :-)
    v pripade, ze necitis z fotky to, co som citila pri foteni ja, urcite nie je problem v objekte fotografie. skor vo fotografovi, a to v pohode beriem na seba :-)
    dakujem, ze sledujes a komentujes :-) a ked nabuduce pojdes do bratislavy, budem rada ak sa ozves a dame nejaku photo session :-)
    pekne rano

    ReplyDelete
  4. som rada :) s touto vetou naprosto súhlasím: prazdnemu cloveku ani tisic outfitov nepomoze. dobre si to napísala. :) vyjadrovala som sa k outfitu, o elfke som síce nič nenapísala, tak ešte doplním, že je to charizmatická žena,veľmi!a krásna.:) len ma jej ouufit neoslovil. nič viac. :D

    ešte doplním, a teraz naozaj úprimne! (nie som z tých, ktoré sa podlizujú), že z tvojich fotiek je vždy niečo cítiť! z každej. vieš zachytiť charízmu človeka, v podstate jeho dušu by sa dalo napísať. tak tvoje fotky vnímam ja.... sú skvelé, preto ťa aj rada čítam a sledujem :))

    hmm, to by bolo super :)

    ReplyDelete
  5. :-) dakujem a tesim teda :-)

    ReplyDelete
  6. absolutna nadhera... totalne dokonale.

    ReplyDelete
  7. To dievca jemoc krasne.

    ReplyDelete