11/19/2011

Preview: Dress for a muse




Three stages of making of a dress specially for tonight and for a muse.
The occassion is the Awards show in which the Fund of Tatra banka honors selected Slovak artists for their work in the fields of theater, music, literature, fine arts and audiovisual arts. The muse is the lady host of the show, Adela Banášová. Since last year a young fashion designer is supported by the Fund of Tatra banka, by making this special dress which then stays with the Fund, gradually creating a collection of unique designer dresses. Maybe you remember last year's dress (this post and this post), this year the selected designer was Marcel Holubec. If you want to see the final dress tonight, plus a beautiful evening full of wonderful performances and moments, I recommend the live stream here. I'll be waving :-)
Rest of the story coming very soon! Have a great weekend!

Tri štádiá tvorby jedným šiat špeciálne na dnes večer a pre múzu. 
Príležitosťou je odovzdanie cien Nadácie Tatra banky za umenie v rôznych disciplínach: audiovizuálnej, divadelnej, hudobnej, literárnej a výtvarnej. Múza je moderátorka večera, Adela Banášová. Od minulého roka je Nadáciou podporený aj mladý módny návrhár, ktorý vytvorí šaty na večer odovzdávania cien. Možno si pamätáte minuločné šaty (aha tu a aha tu), tento rok bol módnym tvorcom Marcel Holubec. Vytvorené šaty už čoskoro tu, ak si ich chcete pozrieť v predsihu a najmä si dopriať zážitok s nádherného večera a vystúpenia umelcov, odporúčam live stream tu. Budem vám mávať, ha! :-)
Pokračovanie čoskoro. Prajem krásny víkend!

10 comments:

  1. ty jo, ten post si pamatuju.. docela divný, že už je to rok - jako, že si na něčem konkrétním uvědomím, jak ten čas letí=) a že tě "znám" tak dlouho.. nevím, no, jsem nějaká nostalgická, to ty nadcházející Vánoce, čico=D

    ReplyDelete
  2. ona ma zakaždým nádherné šaty a tieto určite nebudú výnimka, keďže vyzerajú dokonalo! ♥ ak sa raz možno o niekoľko rokov budem vydávať, tak tieto budú mojou inšpiráciou :)

    ReplyDelete
  3. ooo..posledná fotka je.. nesmierna!!
    minimálne dva podtexty ma k nej napadli..:)
    má to tak byť? :)
    enrú

    ReplyDelete
  4. budem ta hladat v hladisku :))))) krasne fotky :) som zvedava ako budu vyzerat v TV :)

    ReplyDelete
  5. už som zvedavá na pokračovanie, krásne fotky:)

    ReplyDelete
  6. vyzeraju povadne, a tie minulorocne? odpadla som .. prekrasne, nadherne.. myslim ze absolutne vyzdvihuju jej osobnost! tesim sa na celkovy dojem z tychto ...

    ReplyDelete
  7. Iva: skoro mi slza upadla :-))) ale mas pravdu, prave vcera sme nad tym dumali so slecnou z Nadacie, ze "naozaj uz to je rok od prvej spoluprace?" :-)

    enrú: no teda! :-) nie je to tam planovane ani umyslne, kazdy si moze najst co chce :-)

    janka: dakujem, bude coskoro :-)

    katka: :-)

    ReplyDelete
  8. zo slecnou z Nadacie? :-)

    ReplyDelete
  9. tá posledná fotka je neskutočne krásna.

    ReplyDelete